2777
2789

ناخنکار بودم قبلا ولی جانم

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ناخنکار بودم قبلا ولی جانم

چرا اومدی بیرون؟من دوست دارم شرو کنم بعد کم کم یه سالن بزنم بنظرت الان ناخن درآمد داره؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

جانم

انجام میدی الان بنظرت درامدش خوبه من دوست دارم شرو کنم بعد سالن خودم بزنم ارزش داره؟

«تاریخ شاید دیر بفهمد، اما حقیقت همیشه زنده می‌ماند.»ملی گرای آریایی؛نگهبان تاریخ و فرهنگ کهن ایران.

چرا اومدی بیرون؟من دوست دارم شرو کنم بعد کم کم یه سالن بزنم بنظرت الان ناخن درآمد داره؟

آره خیلی درآمد داره اما من دیگه علاقه ای بهش نداشتم ولش کردم اما خیلی درآمد داره دختر خالم ناخن کار درآمدش خیلی زیاده 

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ از خدا پرسیدم: چرا وقتی شادم، همه با من میخندند! ولی وقتی ناراحتم کسی با من نمیگرید؟ جواب داد:شادی ها برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم‌را برای انتخاب بهترین دوست.....️ ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

آره خیلی درآمد داره اما من دیگه علاقه ای بهش نداشتم ولش کردم اما خیلی درآمد داره دختر خالم ناخن کار ...

چقد خوبه🤩ممنون عزیزم از پاسخگوی🌷

بله جانم

من خیلی دوست دارم شرو کنم این کارو شما مجردی؟اما خیلی دو دلم بنطرت خوبه؟چون خیلی دوست دارم بتونم بعد خودم سالن بزنم

من خیلی دوست دارم شرو کنم این کارو شما مجردی؟اما خیلی دو دلم بنطرت خوبه؟چون خیلی دوست دارم بتونم بعد ...

مجردم

اگر هزینه سالن زدن داری شروع کن

بدون سالن نمیصرفه کرایه ها بالاست 

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

مجردماگر هزینه سالن زدن داری شروع کنبدون سالن نمیصرفه کرایه ها بالاست

سالن چقد میخواد؟میخوام وام بگیرم

مجردماگر هزینه سالن زدن داری شروع کنبدون سالن نمیصرفه کرایه ها بالاست

چون خود سالنشو دارم