2777
2789

شوهرم قبلا مواد ان تی مصرف میکرد دو هفتس رفته سرکار تهران، قبل از اینکه بره به دعوای بزرگ کردیم که بابام بهش گف اگه تکرار بشه باید قید منو بزنه حالا امشب بعد دو هفته اومد ولی احساس کردم دهنش بو ان تی میده خیلی قسم خورد که استفاده نکردم ولی ولی اصلا باور نکردم چیکار کنم بگین لطفا الانم خونه مامانم ایناییم اینم بگم من دو سال تو خودم ریختمو دم نزدم دفه اخری دیگه خسته شدم برداشتم گفتم به خانوادم چند روزم قهر بودیم اومد تعهد داد پیش خانواده خودمو خودش  ولی امشب احساس کردم بو میده دهنش. ابن مواد اصلا تو ازمایش مشخص نمیشه و رفتیم کمپ گفت باید خودش ترک کنه شبیه مخدره ناسه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بچه دار نمیشم فقط الان نمیدونم چیکار کنم

چ کار میتونی بکنی؟ کاری نمیتونی بکنی ... معتادا همشون دروغگو هستن... انشالله ک اشتباه کرده باشی و سمتش نرفته باشه... با اینحال هوشیار باش... یبار دیگه ازش دیدی کوتاه نیا...

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چ کار میتونی بکنی؟ کاری نمیتونی بکنی ... معتادا همشون دروغگو هستن... انشالله ک اشتباه کرده باشی و سم ...

منی که ازدواج دوممه و اینجوری شد بخدا خستم نه میتونم جدا بشم چون هم دوسش دارم هم خانوادم خیلی اذیت میشن بخوام جدا بشم با همه اینا الان ورشکستم شدیم خیلی دلم میسوزه بحالش بخوام باز ولش کنم

منی که ازدواج دوممه و اینجوری شد بخدا خستم نه میتونم جدا بشم چون هم دوسش دارم هم خانوادم خیلی اذیت م ...

وابستشی.. ورشکسته و اعتیاد جور در نمیاد ..عقلتو ب کار بنداز دختر.... عشق و عاشقی نون و اب نمیشه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
منی که ازدواج دوممه و اینجوری شد بخدا خستم نه میتونم جدا بشم چون هم دوسش دارم هم خانوادم خیلی اذیت م ...

تشویقش کن ملاس هلی naشرکت کنه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

اگرم بسازی چند صباحی هست 

بعدا میگی کاش همون اول جدا شده بودم 

معتاد تغییر ناپذیره 

مگه اینکه سرش به سنگ خورده باشه وعاقل شده باشه 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار

بنظر من تا مطمئن نشدی هیچ واکنشی نشون نده قوی باش و برای خودت یه کار دست و پا کن. حتی شده دستبند دوستی درست کن و تو سایتا بفروش.یا ترشی درست کن به سوپرمارکتا بفروش.درامد خودتو داشته باش . کساییکه اعتیاد دارن وقتی ترک میکنن نیاز دارن اراده شون هی قویتر شه مث تعریف کردن مث پیاده روی کردن  تا دوباره برنگردن کمکش کن تا اگه برنگشته برنگرده