2777
2789

از وقتی بچه دوم زایمان کردم ۴ ساله میگذره و من هی دارم چاق و چاقتر میشم

نمی‌دونم چکار کنم سردرگم شدم 

نزدیک ۴۰ کیلو اضافه وزن دارم خسته شدم همه لباسام هم تنگ

هرچقدر هم نخورم انگار بدتر پف میکنم

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دو تا زایمان کردی انتظار داشتی ترکه ای بشی

خب باشه اما چون سنم کمه انتطار نداشتم اینجوری بترکم

سر بچه‌اولم خیلیییی حتی بعد زایمان خوش اندام بودم

الان ۴ سال از زایمان دومم میگذره اما افتضاحم زشتم چاقم 

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

لیپو و ابدو

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عزیز دکتر رفتی ببینی تیروییدت در چه حاله؟

اتفاقا آزمایند خون دادم همه چی نرمال!!!!

ریزه خواری؟هله هوله؟ته غذای بچه ها؟شیرینی جات؟برنج؟سیب زمینی و نون....اینارو خیلی میخوری‌؟

همشون 

اما نه زیاد از هرکدام کم کم خودمم عصابم خورد شده 

گنده شدم حجیم شدم 

نه بابا کی از بچه‌ها مراقبت کنه

یه ماهه

پرستار بگیر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
همشون اما نه زیاد از هرکدام کم کم خودمم عصابم خورد شده گنده شدم حجیم شدم

خب مث منی عشقم.

باید هیچی نخوریم یه مدت رژیم سخت بگیریم استارت بخوره دیگه کم کم کم بخوریم.

من ۹۳ شدم تو چندی؟

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

امکانش نیس گل

کاریش نمیشه کرد دیگه

چون هرچقدرم ورزش کنی و رژیم بگیری

پوستت که جمع نمیشه

شل ‌و اویزون میمونه

خب مث منی عشقم.باید هیچی نخوریم یه مدت رژیم سخت بگیریم استارت بخوره دیگه کم کم کم بخوریم.من ۹۳ شدم ت ...

هیچی نخورم انگار به حال مرگ میوفتم از خودم بدم میاد انقد اراده ضعیف

من با قد ۱۸۰

۱۳۰ کیلوعم 

فکر کن قد بلند گندهههه‌ زشت