2777
2789
عنوان

شما بودین پول میگرفتین از داداشتون

980 بازدید | 22 پست

زن داداشم اومد تو مطب دندانپزشکی که من کار میکنم سه تا از دندوناش رو یه چیزی تو مایه های روکش کرد، حق زحمه که هیچی نگرفتیم من فقط به صاحب گفتم که هزینه لابراتوار(چیزی حدود ده تومن) رو از من کم کنه. امروز اومد روکش رو براش چسبوندم.

داداشم خیلی خیلی اصرار کرد حساب کنه حتی به منشی و دستیارهای اونجا پول جداگونه داد. بعد صاحب مطب گفت که فلانی(یعنی من) حساب کردم. الان هی پیام میده و یه بار زنگ زد که باید بگی چقدر بریزم برات اگر نگی یه مبلغ فرضی میریزم. ولی داداشم و زنداداشم خیلی به گردن من از نظر مالی حق دارن.‌ به نظرتون هیچی نگم خودش یه چیزی بریزه؟ یا مثلا بگم دو تومن بریز یا چی

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اولش تعارف کن انگار مثلا قصد نداری بگیری

ولی بعدش شماره کارتتو بده و مبلغ واقعی رو بگو

بالاخره زحمت کشیدی و وقت گذاشتی

چرا باید از جیب حساب کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بگو ولی کم بگو

اگه نده هم خودش حس بدی میگیره

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

نه. قیمت الکی از خودت نگو که کم بریزه.

نمیدونم بگی یا نگی

اما اما اگه میخوای بگی کم نگو. که فکر کنه مثلا واقعا کارش ۴ تومن پول شد و با تو بیحساب شد. یا کاری که براش کردی فقط ۴ ت ارزش داشت

کاربری در دست ۳ نفر  دلیل تناقض بین تاپیک ها اینه  

نه. قیمت الکی از خودت نگو که کم بریزه.نمیدونم بگی یا نگیاما اما اگه میخوای بگی کم نگو. که فکر کنه مث ...

برات چیکار کرد میگی گردنت حق داره؟

اینو میتونی بگی؟

اما فقط میدونم الکی نگو که فکر کنه باهات حساب کرد و فکر کنه براش کاری نکردی. یا کارت مبلغ کمی بود

نه. قیمت الکی از خودت نگو که کم بریزه.نمیدونم بگی یا نگیاما اما اگه میخوای بگی کم نگو. که فکر کنه مث ...

کارش که حدود ۵۲ تومن شد اگر میخواست حق الزحمه اینا بده

ولی لابراتوارش ده تومن شد که از من کم کردن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

برات چیکار کرد میگی گردنت حق داره؟اینو میتونی بگی؟اما فقط میدونم الکی نگو که فکر کنه باهات حساب کرد ...

تو خرید جهیزیه خیلی کمک کرد داداشم البته وضع مالیشون عالیه و منم هر وقت اون از نظر مالی مثلا چکی چیزی داشته بهش کمک کردگ

کارش که حدود ۵۲ تومن شد اگر میخواست حق الزحمه اینا بدهولی لابراتوارش ده تومن شد که از من کم کردن

ول کن اصلا نگو.

خود دکتر که گفت تو حساب کردی، این فکر میکنه تو کلشو حساب کردی‌ 

نگی بهتره 

بگو ما که با هم این حرفا رو نداریم. تو به گردن ما خیلی حق داری و از این حرفا

تو خرید جهیزیه خیلی کمک کرد داداشم البته وضع مالیشون عالیه و منم هر وقت اون از نظر مالی مثلا چکی چیز ...

به بابات درواقع کمک کرد. درسته؟

حتی نیازی نبود تو اون پول رو از خودت کم کنی.

به بابات درواقع کمک کرد. درسته؟حتی نیازی نبود تو اون پول رو از خودت کم کنی.

اره پدرم در واقع نخرید

بیشترش رو خودمرفتم داداشمم کمک کرد