2777
2789
عنوان

تصادف

85 بازدید | 10 پست

امروز با بچه هام تو خیابون شلوغ و تنگ درحال رانندگی بودم که یه ماشین از سمت چپ خواست سبقت بگیره. سمت راستم یک ماشین دیگه نزدیک کرده بود به ماشینم و نتونستم راه رو برای سبقت ماشین سمت چپ باز کنم. اونم گرفت زد به آینه ماشینم و از جا کند .کلا قاب آینه که به بدنه ماشین متصل میشه شکست و آینه آویزون شد. و بعدش فرار کرد.منم بوق رو گرفتم و دنبالش کردم و از ماشین و پلاکش عکس گرفتم در حین رانندگی البته دخترم گرفت. تو عکس هم آینش مشخصه که تا خورده و زده به من. همسرم نسبت به همه چی بیخیاله میگه ولش کن ولی من خیلی ناراحتم چون طرف یک لحظه نگهداشت و شیشه دودی ماشینو دادم پایین و دید خانمم حتی عذر خواهی نکرد و با حرکت دست گفت برو بابا و فرار کرد. من چکار کنم. که از طریق سایت ازش شکایت کنم. فکر نکنه هر بلایی میتونن سر ما خانومها در بیارن و فرار کنند. شکایت راحت که در توان خانوم بچه دار باشه🤦

سبقت از سمت چپ که کلا ممنوعه

نبایدم بهش راه میدادی در کل

اون محدوده دوربین نداره؟

پلاکشو که داری گزارششو بده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبقت از سمت چپ که کلا ممنوعهنبایدم بهش راه میدادی در کلاون محدوده دوربین نداره؟پلاکشو که داری گزارشش ...

چرا اتفاقا دوربین داره. ولی سبقت از سمت راست خلافه و چپ مشکلی ندارد ولی مسئله اینه که چرا وقتی جا نمیشی به زور خودتو جا میکنی و آینه میشکونی و بعدشم بدون هیچی فرار میکنی

چرا اتفاقا دوربین داره. ولی سبقت از سمت راست خلافه و چپ مشکلی ندارد ولی مسئله اینه که چرا وقتی جا نم ...

عزیزم البته که این اتفاق حتما شما رو ناراحت و عصبانی کرده ولی ببین اگر از نظر وقت و هزینه ای که بابت پیگیری میخوای بکنی ارزش داره؟ اگر نه بی خیال شو... 

والا من باشم عذرخواهی نمیکنمحال ندارم کلا.. کلا از ماتریکس رانندگی خارجمبدون گواهینامه و فرار از پلی ...

اون بنده خدایی که بهش میزنی رو می‌دونی چه حالی پیدا می‌کنه. مخصوصا اگه شرایط مالی خوبی نداشته باشه و ماشینو با قسط خریده باشه. باید وجدان باشه تا درک بشه.

مگه آیینه چند پولشه؟و‌مطمینی خودت هم کمی مقصر نبودی؟

هر چقدر باشه باید خسارت شو بده. حداقل یک عذر خواهی. سبقت وقتی راه نیست بنظر چطوری من مقصر میشم وقتی دارم مسیر مستقیم بدون هیچ انحرافی میرم‌. ناراحتم از این هست که فکر میکنند چون خانم هستیم هر غلطی میتونن بکنن

چرا اتفاقا دوربین داره. ولی سبقت از سمت راست خلافه و چپ مشکلی ندارد ولی مسئله اینه که چرا وقتی جا نم ...

اووو آره درسته یه لحظه اشتباه کردم

حتی اگه اجازه و فرصت سبقت داشته

بازم دلیل نمیشد آینه رو بزنه بره

بعضیا میبینن راننده خانومه انگار از عمد این کارارو میکنن

فک کنم بتونی پلاکشو گزارش بدی

هرچند شاید به نتیجه خاص و نهایی نرسی

ولی حداقل همینکه به گوش طرف برسه

و فک نکنه خیلی زرنگه و مردمو خر فرض نکنه خوبه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم البته که این اتفاق حتما شما رو ناراحت و عصبانی کرده ولی ببین اگر از نظر وقت و هزینه ای که بابت ...

اگه بشه راحت شکایت ثبت کنم که حتما این کارو میکنم.نه بخاطر هزینه آینه. بخاطر بی احترامی و هرج و مرجی که در حق خانمها میشه ،اینکارو میکنم.وقتی دید خانمم ،راه شو گرفت و رفت