2777
2789
عنوان

تا حالا این بلا رو سرتون آوردن

684 بازدید | 67 پست

اینکه با یک پسری کلی حس خوب بگیری،بعد یهو بندازتت زمین،دستتو ول کنه💔، بفهمی این همه وقت که تو داشتی با ذوق باهاش میحرفیدی اون به چشم یک احمق بهت نگا کرده🥲

امشب گفت عکس بفرست یه عکس قدی با موی باز که قربون صدقت برم

مگه من محتاج قربون صدقشم🥲حس این خرابا بهم دست داد،گفتم چی فکر کردی در موردم،

خداحافظ،نوشت حرفی ندارم دیگه

💔🥲🥲🥲حس خیلی بدی دارم 😭😭😭😭ماهها روش کراش بودم،ماهها بهش فکر کردم،ماهها در موردش تاپیک زدم💔برا اولین بار با پسری تلفنی حرف زدم شمارمو دادم 🥲

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

حالا فکر کن این احساس رو پسری بهت بده که چند ساله میشناسیش

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا فکر کن این احساس رو پسری بهت بده که چند ساله میشناسیش

چجوری بهتر شدی؟من ترس فردا رو دارم ،حتی جرات نکردم انفالوش کنم🥲

بستگی داره خبچند سالش باشه

۳۰،به چی بستگی داره؟؟من خیلی باهاش صادق بودم ولی اون همه این وقت مثل دخترای دم دستی بوده باهام 

نه کلا پسرا به چپمم نیستن حتی کسی ک سال ها باهاش باشمم بخاد پا بزاره رو خط قرمزم تو ثانیه نشده خودم ولش میکنم و به راحتی فراموش 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

کاره درستی کردی کاش هردفعه که این عکس و فیلمای کوفتی رو میخوام،بجاش بگن میام دنبالت بریم بیرون یه دوری بزنیم دلم برات تنگ شده.چرا انقدر این پسرا عجیبن و احساس دخترا. و درک نمیکنن

چجوری بهتر شدی؟من ترس فردا رو دارم ،حتی جرات نکردم انفالوش کنم🥲

مثل احمقا منتظرم شاید امشب پیام بده 😞

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

کاره درستی کردی کاش هردفعه که این عکس و فیلمای کوفتی رو میخوام،بجاش بگن میام دنبالت بریم بیرون یه دو ...

حیف حس قشنگی که بهش داشتم😔