2777
2789

سلام 

من متولد ۸۳ ام و همسرم وسطای ۶۸ تقریبا ۱۶ سال بزرگتره تقریبا سنتی ازدواج کردیم و نمیدونم شاید قسمتمون بود

همسرم از لحاظ مالی اوکیه ولی خب وضع مالی پدر منم خوب بود اینو میگم نگین به خاطر پولش زنش شدیو..

همسرم و من تو دانشگاه اشنا شدیم ایشون تو قسمت حراست دانشگاه کار میکنن و یه شغل دیگه هم داره

اینارو گفتم که یه شناخت کلی داشته باشین

بزرگترین مشکلمون اینه که همسرم ترس از دست دادن منو داره نمیدونم چیکار‌کنم چجوری کنترل کنم

دیگه اینقدر این حس اذیتش کرده تصیمیم گرفتیم بریم مشاوره و تا حدودی بهتر شد‌

مشکل بعدیش اینه که چون تا سن الانش با خانواده بود الان خواه ناخواه دخالت خانوادشو تو زندگیمون میبینم با اینکه خودش تا حدودی کنترل میکنه و نمیزاره من متوجه شم ولی خب اذیتم میکنه

ولی خب از همه اینا بگذریم خییلی مرد خوب و صبوریه 

الان یه ماهه خونه خودمم و به خاطر مشکلم نتونستیم هنوز یسری چیزارو انجام بدیم امیدوارم متوجه شین ولی تحت فشار نزاشته منو

کاملا منو از لحاظ روحی و احساسی ساپورت میکنه 

ولی خب اون دوتا مشکلی که هست تاثیر میزاره رو رابطمون🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاده انکارش نمیکنم ولی خب دیگه

ببین اون ترسه طبیعیه ها چون بالاخره محیط تو پسرای جوون هستن و اون خودشو مقایسه می‌کنه 

دوسش داری ؟ 

اگر اون حمایت عاطفی رو ایجاد کنی که انگار فقط تو چشمش و میگیری کمک می‌کنه 

یعنی انجام نمیدم که برم؟نه باهم رفتیم دکتر درجریانخ

اگر چه بهت هم اعتماد داشته باشه ک نمیری و دوسش داری   ولی مردا با انجام اون کار زن ها رو تحت تملک میگیرن  ینی توی افکارشونه دیگه

چی شد که حس کردی ترس از دست دادنت رو داره؟

به زبون اورد

یبار گفت تو بری من چیکار کنم 

بعد اینجوری بودم که کجا قراره برم مگه 

بعدش هرکاری میکرد توجهمو جلب کنه

هر روز منو میبرد خرید که مثلا بگه حواسم بهت هست