2777
2789

دخترم رو‌کانون ثبت نام کردم. آخرهای اردیبهشت بود و کلاسی که ثبت نام کردم اولین نفر بودیم. ساعتش و روزش مشخص شد. همش پیگیر بودم وقتی به حد نصاب رسید و شروع شد بخاطر یه سری از بچه ها ساعت کلاس رو جابجا میکردن و میگفتن استثنا این جلسه.

امروز زنگ زدن که واسه یه سری بچه ها سخت میشه و باید تایم رو تغییر بدیم. منم گفتم خب من از همون جلسه اول و دوم گفتم واسم سخت میشه اون ساعت نمیتونم دخترم رو بیارم. گفتن خب پس مجبوریم دخترت رو از کلاس حذف کنیم. 

گفتم من اولین نفر ثبت نام کردم. اینهمه مدت صبر کردم کلاس تشکیل بشه اونوقت بخاطر کسایی که تازه ثبت نام کردن دخترم رو حذف میکنید؟ گفت به هرحال باید ببخشید .

گفتم شما دارین درحق دخترم ظلم میکنید.من از طریق آموزش پرورش پیگیری میکنم اطلاع میدم.

که گفت پس ساعت کلاس رو پیگیری میکنم اطلاع میدم. دوباره زنگ زد ساعت کلاس از هفته بعد همون ساعت قبلی باشه. این جلسه که زودتر تشکیل شد و تموم شد.

خیلی عصبی شدم امروز بخاطر این اتفاق

حالا عصبانیت نداره وقتی تعداد افرادی که نمیتونن تایم مد نظر شما بیان،بیشتره خب تایم رو عوض میکنن،در نهایتم معذرت خواهی کرد و شد مثل اولش پس بیخیال

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

حالا عصبانیت نداره وقتی تعداد افرادی که نمیتونن تایم مد نظر شما بیان،بیشتره خب تایم رو عوض میکنن،در ...

خب از موقع شروع کلاس که چندبار جابجا کردن گفتم اگر میخواین تغییر بدین به من بگید جای دیگه میبرمش. هنوز کانون دیگه اون کلاس ظرفیت داشت‌

گفتن نه تغییر نمیدیم. بعد که دیگه کلاسها ظرفیتش تکمیل شد گفتن .

چرا یه کلاس که فیکس میشه و بقیه برنامه ریزی میکنن باید اذیتش کنن.

اگر دوباره برگردوندن با دلخوری اینکارو کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب از موقع شروع کلاس که چندبار جابجا کردن گفتم اگر میخواین تغییر بدین به من بگید جای دیگه میبرمش. هن ...

حق داری پس اگه اینطوری گفتی،اونا هم طمع کردن چون دانش اموزای بیشتر با تایم دیگه موافق بودن عوض کردن گفتن یه نفر بره چیزی نیست بهتره تا چند نفر برن،بیخیال حالا

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

حق داری پس اگه اینطوری گفتی،اونا هم طمع کردن چون دانش اموزای بیشتر با تایم دیگه موافق بودن عوض کردن ...

واقعا هم خیلی عصبانی شده بودم. کلا روزم خراب شده بود.

چندروز قبل هم دخترم رو برده بودم کلاس شنا خصوصی چون ترس از آب داره ولی عاشق شنا هست.گفتم مربی خصوصی باهاش کار کنه و ترسش بریزه. دیدم بعد از کلاس شنا دخترم ناراحته و گریه میکنه میگه من نمیرم. مربی بهم میگه اگر این حرکت‌ها رو درست انجام ندی تورو میذارم توی استخر و خودم میرم. چندبار هم منو گذاشت رفت اونطرف استخر.

منم جلسه بعد به مربیش تذکر دادم که چرا این حرفا رو گفتی.

بنظرت من حق داشتم یا نه؟

واقعا هم خیلی عصبانی شده بودم. کلا روزم خراب شده بود.چندروز قبل هم دخترم رو برده بودم کلاس شنا خصوصی ...

خوب شد گفتین،میگفتی خب اگه ترس از آب نداشت میبردمش کلاس نیمه خصوصی که این همه هم هزینه نکنم براش دیگه،شرایط خاص داشت اوردمش خصوصی،حق داشتین به نظرم

خوب شد گفتین،میگفتی خب اگه ترس از آب نداشت میبردمش کلاس نیمه خصوصی که این همه هم هزینه نکنم براش دیگ ...

امروز همش فکرم درگیر بود واسه کلاسهای دخترم.

گفتم اون از کلاس شنا که اینجوری شد. اینم از کانون که این اتفاق ها افتاد.

گفتم حتما من مشکل‌دارم و اتفاقات رو بزرگ میکنم. بعد میگفتم نه واقعا اگر دوباره هم تکرار بشه همین رفتارو میکنم.

پیش خودم میگم چطوری جلسه بعد کلاسهای دخترم باهاشون رودرو بشم؟ نکنه توی آموزش دخترم کوتاهی کنن بخاطر این جریان‌ها 

امروز همش فکرم درگیر بود واسه کلاسهای دخترم.گفتم اون از کلاس شنا که اینجوری شد. اینم از کانون که این ...

راستش حس میکنم عوامل اموزشگاه یا حتی مربی شنا یکم حساس بشن،ولی چیکار میکردی در حالی که بچه داره گریه میکنه راضی نیست میگفتی مامان جون پاشو برو سر کلاست؟خب باید حرف بزنی با مربی دیگه.

فقط سعی کن خیلی خشن و مقتدر باهاشون حرف نزنی.چون بعضی عوامل وقتی میبینن خانواده یکی خیلی پیگیره هم حساس میشن و هم یه طوریه.

من بچه بودم کلاس زبان میرفتم 5 دقیقه دیر رسیدم دبیر داشت املا میگفت من وسطش رسیدم،بعد که تموم شد گفتم من چند تا کلمه اول رو نبودم میشه بهم بگین بنویسم(ترمای اول بودیم و راحت بود)گفت نه نمیشه با اینکه واقعا اصلا وقتی نمیگرفت تا بچه ها دفترشون رو جمع کنن میتونست بگه.

منم بعد کلاس به مامانم گفتم اونم به مسئول گفت.

جلسه بعد دبیرم یه طوری با من برخورد کرد که خیلی شوکه شدم.

راستش حس میکنم عوامل اموزشگاه یا حتی مربی شنا یکم حساس بشن،ولی چیکار میکردی در حالی که بچه داره گریه ...

آره احتمالش هست‌ . فکرم درگیره که بچم بیشتر از این بخواد ناراحت بشه‌.

ممنونم عزیزم از اینکه وقت گذاشتی و پای درددلم بودی. خیلی بهم ریختم امروز. حوصله هیچ کاری نداشتم.

با شوهرم حرف زدم ولی خیلی به کلاس های بچه اهمیت نمیده و میگه مهم نیست نبر. واسه همین نمیتونم باهاش این چیزها رو درمیون بذارم.