2777
2789

خانومای عزیز دو سال میشه طلاق عاطفی گرفتیم حالم خیلی بده اصن نمیتونم نفس بکشم وقتی تو خونس دلم میخاد بمیره رابطه شاید ماهی یبار داشته باشیم همش میگم خودمو بکشم راحت شم میگه طلاقت نمیدم برو دادگاه بگو نمیخام زندگی کنم. میگه خودمو میزنم ب بدبخت بیچارگی و میگم هیچی ندارم و مهریه نمیتونم بدم هیچی واسم نمیخره چیزی لازم داشته باشم یا مثلا از لباسی چیزی خوشم بیاد میگه نیاز نیست و نمیگیری اصن من واسش مهم نیستم بچه هم داریم  کسی هست طلاق گرفته باشه چجوری باید مهریه گرفت ؟ 

اگه شوهر هیچی بنامش نباشه و بیاد دادگاه بگه هیچی ندارم شغل هم نداشته باشه بیکار باشه چیکار باید کنیم؟ توروخدا اگه کسی همچین شرایطی داشته بگین چیکار باید کنم؟

نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو🥹🥰

همسرت چیزی داره بنامش؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه میخای چکار فرار کن فقط فرار.. برو خودت کار پیدا کن بیرون راحت بشی از زندگیت

میترسم بچه دارم همش میگه تو خود خواهی و میخای بخاطر خودخواهیت طلاق بگیری زندگی بچه رو خراب کنی 

شاید چیزی بنامش هست تو خبر نداری ما از این موردا زیاد داشتیم تو فامیل

هیچی نیست میدونم از عمد نمیگیره چون جاریم همین مشکلاتو داشتن چند سال پیش با داداشش و از همون درس عبرت گرفت هیچی بنام خودش نکرد

هیچی نیست میدونم از عمد نمیگیره چون جاریم همین مشکلاتو داشتن چند سال پیش با داداشش و از همون درس عبر ...

اره پسر دایی منم چون طلاق گرفته همه پولا میده داداشش نگه داره که مهریه نده واسه هیمن دادگاه حکم داده ماهی یک سکه بده زنش البته

یک بچه هم دارن که پیش خود پسر داییمه 

واقعا سخته خانم بهتون حق میدم طلاق عاطفی به مراتب سخت تر از طلاق واقعیه تو طلاق عاطفی تکلیف آدم مشخص ...

کوتاه نمیاد میگه بمون و عذاب بکش واسم مهم نیست طلاقت نمیدم

برو سرکار محتاج این مرد نباشیوقتی اینقدر از هم متنفر هستین که میخوای بمیره و تو طلاق عاطفی هستین انت ...

دلم میخاد برم اما نمیزاره از اول نزاشت درس بخونم گفت زن نباید درس بخونه الانم میخام مثلا برم ارایشگری چیزی اصن نمیزاره پامو از خونه بزارم بیرون 🥺