2777
2789

یه رشته ای می‌خوام آینده ی خوبی داشته باشه و همه جا هم دیدم این چند موردی رو که می‌خوام بگم جز رشته های آینده دار ایران برای یک دختره..

-وکالت

-روانشناسی 

-دندون پزشکی 

خودم علاقه زیاد به وکالت دارم ولیکن دودل شدم...

چون کلا علاقه به جستجو و تحقیق و دست و پا زدن برای رسیدن به چیزی که می‌خوام دارم فکر میکنم وکالت برام خیلی بهتره اما اون دوتای دیگه هم چشامو گرفته 😂🙄

اگر شغل های بهتری دارید ممنون میشم پیشنهاد بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا هر کردوم یه شاخه جداگانه هستند شما هنوز شخصیت خودت رو نشناختی کامل در حد احتمالا فیلم و سریال آ ...

اونو که میدونم هر کدوم شون ی شاخه جداگانس می‌خوام یک کدومو انتخاب کنم که هم در آینده پشیمون نشم هم واسه درس خوندن عین خر تو گل گیر نکنم

اون وکالت نیست حقوقه

من بودم دندون و حقوق میرفتم

اما تو تجربی هستی فک کنم،وقتتو واس رشته های دیگه تلف نکن

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

اونو که میدونم هر کدوم شون ی شاخه جداگانس می‌خوام یک کدومو انتخاب کنم که هم در آینده پشیمون نشم هم و ...

شما باید اول شاخه تحصیلی مورد علاقه ات رو پیدا کنی نه شغل مورد علاقه ات! مثلا انسانی بعدش حقوق که اگه وکیل نشدی شاید قاضی سردفتر کارشناس حقوقی کارمند امور حقوقی اینا شدی برو مشاور مشورت کن فیلد مورد علاقه ات اول پیدا کن