2777
2789

یه رشته ای می‌خوام آینده ی خوبی داشته باشه و همه جا هم دیدم این چند موردی رو که می‌خوام بگم جز رشته های آینده دار ایران برای یک دختره..

-وکالت

-روانشناسی 

-دندون پزشکی 

خودم علاقه زیاد به وکالت دارم ولیکن دودل شدم...

چون کلا علاقه به جستجو و تحقیق و دست و پا زدن برای رسیدن به چیزی که می‌خوام دارم فکر میکنم وکالت برام خیلی بهتره اما اون دوتای دیگه هم چشامو گرفته 😂🙄

اگر شغل های بهتری دارید ممنون میشم پیشنهاد بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا هر کردوم یه شاخه جداگانه هستند شما هنوز شخصیت خودت رو نشناختی کامل در حد احتمالا فیلم و سریال آ ...

اونو که میدونم هر کدوم شون ی شاخه جداگانس می‌خوام یک کدومو انتخاب کنم که هم در آینده پشیمون نشم هم واسه درس خوندن عین خر تو گل گیر نکنم

اون وکالت نیست حقوقه

من بودم دندون و حقوق میرفتم

اما تو تجربی هستی فک کنم،وقتتو واس رشته های دیگه تلف نکن

دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕

اونو که میدونم هر کدوم شون ی شاخه جداگانس می‌خوام یک کدومو انتخاب کنم که هم در آینده پشیمون نشم هم و ...

شما باید اول شاخه تحصیلی مورد علاقه ات رو پیدا کنی نه شغل مورد علاقه ات! مثلا انسانی بعدش حقوق که اگه وکیل نشدی شاید قاضی سردفتر کارشناس حقوقی کارمند امور حقوقی اینا شدی برو مشاور مشورت کن فیلد مورد علاقه ات اول پیدا کن