2777
2789

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطور درست کردی دستور پختش و بگو

سبزی روغن یک لیمو درسته مقداری آب دوباره روغن کمی نمک دوباره روغن کمی تفت دوباره روغن زیرش کم کن بزار چند ساعت رو حرارت ملایم دوباره روغن جا که افتاد دوباره روغن کلش روغن خورشت روغن😂🤣🤦

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

چطور درست کردی دستور پختش و بگو

یدونه پیاز بزرگ با مرغ تفت دادم بعد بعد قرمه سبزی و ریختم توش یکم تفت دادم تیره شدن رنگ قرمه سبزی 

یه قاشق رب یکم پودر فلفل سیاه آویشن خشک و نمک زرد چوبه آخرشم لیمو انداختم و آب ریختم روش 

لوبیا و هم تو ظرف جدا پختم میخام اضافه کنم 

میتونید بجای مرغ گوشت بریزید ک خیلی هم خوشمزه میشه

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یه دونه لیمو؟ نوش جان ولی احساس میکنم یه کم آبش زیاده خوب جا نیفتاده

نه طرف کوچیکه بخاطر اون اینجور دیده میشه

مرسی گفتی قرمه سبزی هام رو دوست ندارم اینجوری سیاه نمیشه

ببین اگه سبزی شو وقتی از فریز در میاری تا چند دقیقه سرخ کنی تا کمی رنگش عوض بشه تیکه دنبه بزرگ بندازی و ۴ ساعت با حرارت ملایم بجوشه همین شکلی در میاد

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

سبزی روغن یک لیمو درسته مقداری آب دوباره روغن کمی نمک دوباره روغن کمی تفت دوباره روغن زیرش کم کن بزا ...

این چی بود حالی نشدم 🤣