2777
2789
منم استفاده کردم چون اصلا وزن خودمم تو بارداری بالا نمیرفت تا آخر بارداری تهوع و استفراغ همراهم بود ...

برعکس من که به جای بچه روز به روز خودم وزن میگیرم 😐۱۸ کیلو اضافه کردم 😑

شاید انشالا وزن بچه اولم 3200 بود سر دوومی که کبابی میخوردم 3880 بود بچه م واسه چند نفر دیگه هم همینطور بود هم اینکه خود دکتر این رو پیشنهاد داد

تاریخ شروع رژیم  ۴/۱۰/۹۹🍀🍀وزن شروع ۵۷.....وزن هدف۵۰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من استفاده کردم هفته ۳۴ وزنش ۱۹۰۰ بود هفته ۴۰ که دنیا اومد۳ کیلو بود 

واسه شیرآوردن میگن عالیه من پسرم وقتی دنیا اومد  شیرم جوری زیاد بود که راه نفسش رو میبست مجبور بودم قبل از شیردادن سینمو کلی  خالی کنم 

دیگه نمیدونم تاثیر لیدی میل بود یا نه

ببخشيد ميشه بگين از چه ماهي ميشه خورد؟ اشكالي نداره در كنارش فيمبيون يا پريناتال هم بخوريم؟

ماههای اخر بیشتر میخورن از هفته سی به بعد 

والله اونو نمیدونم من دکترم اعتقادی به مکمل نداشت .فقط یه کپسول اهن میخوردم همین

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

برعکس من که به جای بچه روز به روز خودم وزن میگیرم 😐۱۸ کیلو اضافه کردم 😑

باورت میشه من تو بارداری فقط دو کیلو اضافه کردم

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
مگه وزن جنینتون چه قدره؟ واسه منم گفته وزنش یکم کمه ولی نگفت چیزی استفاده کنم

میشه جواب منم بدید؟

من ۳۵هفته ۲۳۰۰بود یعنی منم بخورم؟

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
ماههای اخر بیشتر میخورن از هفته سی به بعد  والله اونو نمیدونم من دکترم اعتقادی به مکمل نداشت . ...

به نظرتون الان زوده من بخورم؟ ميترسم نينيام وزنشون خيلي كم باشه ماه هاي آخر نتونم جبران كنم 😓

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
خوش به حالت موندم چطو این همه رو پایین بیارم 🙁

مطمئن باش وزن کم می کنی من که بعد از زایمان دوازده کیلو کم کردم به خاطر شیردهی شب بیداری و کلنجار رفتن با این وروجک

ینی اضافه نکرده بودی هیچ کمم کردی !؟ اذیت شدی که 

آخه وقتی باردار شدم توپولی بودم ۷۸کیلو تا آخر بارداری شدم ۸۰ الان که پسرم بیست و یک ماهشه شدم ۶۸