2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

50 بازدید | 3 پست

امروز خانمی با شماره ثابت ۰2191013964 با من تماس گرفت و گفت شماره ام برنده قرعه کشی خودرو شبکه نسیم شده و باید از بین ۵ تا محصول با تخفیف ۶۰ درصد یکیشو ازشون خرید کنم تا اسمم رو بدن به شبکه نسیم تا ۱۰۰ درصد بهم ماشین بدن! محصولات تخفیف دار هم موبایل و جارو برقی و .. 

منم پیچوندمش و گفتم باید فکر کنم. بعدش چندین بار بهم زنگ زد جواب ندادم. روی گوشیم زیر میسد کالش سایت خودرو ۴۵ رو میاره!. نمی دونم چرا .. خواستم اطلاع بدم که چند ساله این‌ها با این ترفند در حال کلاه‌برداری هستن و هر کی فریب خورده و پول واریز کرده که وسیله بخره بعدش بلاک می کنن و دیگه راه ارتباطی مسدود می شه. لطفا اگه تماس اینجوری داشتید قطع کنید یا اگه حوصله یا آشنا دارید شکایت کلاه برداری کنید. 🌹🍃

الکیه ...به‌خواهر منم گفتن۲۰۶برنده شدی ده میلیون بده تا برات بفرستیم

تو گوگل خوندم چند ساله ادامه داره این کارشون! 

و دیدم تعدادی فریب خورده بودن و مبالغی واریز کردن بعدش بلاک شدن!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو گوگل خوندم چند ساله ادامه داره این کارشون! و دیدم تعدادی فریب خورده بودن و مبالغی واریز کردن بعدش ...

به یکی از آشناهای ما هم گفتن گوشی برنده شدی یک و نهصد واریز کن که یک ساعت هم همراه گوشی برات بفرستیم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.