soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2473 عنوان خانوما میخوام بدونم چقد وام ازدواج پرداخت کردم از کجا بفهمم 45 بازدید | 5 پست اپلیکیشن نیست مال بانک تجارت هستش واممون خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️ 1404/04/11 | 19:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_شکسته_ناامید عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 4252 ببخشید یه سوال چقد طول میکشه وام ازدواج رو بدن؟ زندگی جاری است ...
soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2473 ببخشید یه سوال چقد طول میکشه وام ازدواج رو بدن؟ ما ضامن اوکی بود و اشنا داشتیم بانک بعد دو هفته دادن خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
دل_شکسته_ناامید عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 4252 ما ضامن اوکی بود و اشنا داشتیم بانک بعد دو هفته دادن خوشبخت بشی عزیزم.یعنی بعد عقد اینقد زود میدن؟راستش در شرف ازدواجم، زیاد هم نمیخوام عقد بمونم، میخوام ببینم میشه وام زود میدن که روش حساب کنم واسه خرید جهیزیه. زندگی جاری است ...
soheila73 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 2473 خوشبخت بشی عزیزم.یعنی بعد عقد اینقد زود میدن؟راستش در شرف ازدواجم، زیاد هم نمیخوام عقد بمونم، میخوام ... عزیزم ما شهر شوهرم رفتیم برای وام ازدواج بعد یه سال هم ندادن بعد اومدیم شهر خودمون اشناداشتیم دو هفته ای دادن اما اگه ضامن اوکی باشه یکی دو ماهه میدن خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
دل_شکسته_ناامید عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 4252 عزیزم ما شهر شوهرم رفتیم برای وام ازدواج بعد یه سال هم ندادن بعد اومدیم شهر خودمون اشناداشتیم دو هفت ... ممنون گلم زندگی جاری است ...