2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب امتحان پتانسیل اینو دارم که ۱۰۰ صفحه بخونم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من خیلی میتونم درس بخونم خیلیی😂برای کنکور و تیزهوشان هفتم فقط چهارساعت در روز میخوابیدم بقیه اش یه ...

چی قبول شدی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

میانگین روزی۱۰۰صفحه 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چی قبول شدی

من تجربی بودم 

من دوست داشتم داروساز بشم و تو شرکت داروسازی قبول شم

من رتبه ام دو رقمی شد

الانم تو شرکت داروسازی کار میکنم و و نظارتم بیشتر تو آزمایشگاه هست و دو دو تا شرکت کار میکنم 

و برای تیزهوشانم من فرزانگان سه کرج شش سال درس خوندم

بهترین مدرسه کرج هست💋💋

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

من تجربی بودم من دوست داشتم داروساز بشم و تو شرکت داروسازی قبول شممن رتبه ام دو رقمی شدالانم تو شرکت ...

ایول دمت گرم 

چجوری اینقدر میخوندی

ایول دمت گرم چجوری اینقدر میخوندی

قربونت برم خوشگلمم💋💋💋

ببین من نمیدونم من الان هم همینم یعنی اگر در روز چیزی نخوندم دیوونه میشم😂

نمیدونم چرا من همیشه تصور میکردم خیلی آدم موفقی میشم و …

و بخاطرش خیلی درس میخوندم و الانم میخونم دیگه عادتم شده 

همیشه خودم و تشویق میکنم 

و اینکه من از شش سالگی کلی کتاب میخوندم و از هشت سالگی.رمان میخونم شاید این کمک کرده و عادت کردم به خوندن

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

قربونت برم خوشگلمم💋💋💋ببین من نمیدونم من الان هم همینم یعنی اگر در روز چیزی نخوندم دیوونه میشم😂نم ...

خوشبحالت حالا من با اجبار میشینم میخونم😄

امسالم کنکوریم نمیدونم چجوری زیاد درس خوندنو عادت کنم برای خودم