2777
2789

ما از چندوقت پیشا دنبال خونه بودیم صاحب خونه هم در جریان بودن که میخواییم بریم حتی شوهرم گفت پولمون حاضره ما بریم اول برج ۴ ؟ گفتن اره ،،بعد که ما خونه گیر اوردیم و ۲۰ تومن بیعانه دادیم صاحب خونمون میگه نه پول ندارم باید منتظر باشید مستاجر پیدا بشه ازش پول بگیرم بدم به شما ،،مطمئنم این خونه هیچکس نمیاد بشینه هم اجارش زیاد اصلا نمیارزه نه کابینت داره نه سرامیکه نه بالکن داره حتی جلو در خونه ماشیناشون پارک هست در خونه بزور باز میشه 

امروزم صاحب خونمون اومده التماس که از اینجا نرید گفتم شما اجاره رو زیاد کردید شوهرم حقوقش کم نمیتونه اینقد بده گفت باید میمودین چونه میزدین تخفیف میدادیم بهتون😑مظلوم تر ما گیرشون نمیاد

فقط خودت به دادِ مستاجرا برس 🤲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا قبلش به شما گفته پول حاصره ؟

شمام میگفتید تگر میخواستی بمونیم اجاره رو زیاد نمیکردی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

از این فرصت استفاده کنید و بگید روی پول اجاره نذار تا بمونیم

خونه اش اصلااا نمیارزه خفه شدیم تو این خونه ،همه میگن خودتون هیچی ولی بچت گناه داره همین کرایه رو بدیم یه جا تمیز تر خودم بدم اومده از این خونه بعدم خیلی زیاد کرده نمیارزه

خب چرا قبلش به شما گفته پول حاصره ؟شمام میگفتید تگر میخواستی بمونیم اجاره رو زیاد نمیکردی

همینه دیگه ،،فکر نمیکرد ما از اینجا بریم و میشینیم با هر قیمتی که اینا گفتن

بله وسایلم همه جمع اون خونه هم خالی

وقتی قراردادتون تمومه  اثاث کشی کنین و از طریق قانون پولتونو پس بگیرین کافیه برین دفترخدمات قضایی و شکایت کنین و هزینه های شکایت هم بنویسین که از متهم میگیرین