2777
2789

بیاین بگین اگه جالب بوده😁 یا داستان آشنایی پدر و مادرتون ✨ 

خودمم بگم ، پدربزرگ و مادربزرگم تو روستا زندگی می‌کردن ، پدربزرگم کارگر پدر مادربزرگم بوده جالبه که کار تموم می‌شده همونحا خونه مادربزرگم میمونده و می‌خوابیده😁 مادربزرگم چون دختر اول خونواده بوده پسرونه بزرگ شده بود و کمک دست پدرش بود و اصلا اهل ناز نبود مثل بقیه دخترا (هنوزم نیس عزیزم😅) از اون طرف پدربزرگم یه پسر شر و خوش قد و بالا که ذکر خیرش (ذکر شر بودناش البته😂) همه جا بود و دخترا اون زمان از اینجور پسرا خوششون میومده اماااا این پدربزرگ ما آدم گردن گیری نبوده 🤭 فکر کن سه چهار تا دخترو تا سر عقد برده و پیچونده بوده👀😅 اما مادربزرگم با اینکه ازش خوشش میومد اما اصلااا بهش رو نمی‌داد حتی باهاش حرفم نمی‌زد😁 ظاهراً همین شیوه جوابگو بود چون بابابزرگم رفت گرفتش🤭😂 

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

طفلی اون دخترا😒خوشبحال مادربزرگت که به عشقش رسید😁

آره واقعا گناه داشتن🤭💔 پدربزرگم هنوزم با این سن و سال باید مراقبش بود یه وقت سر و گوشش نجنبه 🤣

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام با دایی بزرگم هم خدمتی بودن اون زمان ها

بابام هر وقت میومده مرخصی نامه داییم رو برای خانوادش می‌آورده که مامانم میبینه عاشق میشه مامانم اولش نمیخواسته دیگ شناخت پیدا میکنه قبول میکنه بابام هیچی نداشته ولی پدربزرگم وضعشون خوب بوده همه اعتراض میکنن که دخترت بهش نده ولی الان همونا قربون صدقه بابام میرن 

داییم هروقت میومده مرخصی نامه پدرم می‌برده روستا پدرم برای خانوادش همونجا عاشق دختر کدخدا روستا میشه ازدواج میکنن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بابام با دایی بزرگم هم خدمتی بودن اون زمان هابابام هر وقت میومده مرخصی نامه داییم رو برای خانوادش می ...

چه باحال😍😂 با نامه بردن دو تاشون عاشق شدن😍 سایه شون بالا سرتون باشه انشاالله 🌷