2777
2789
عنوان

تراز معدل تجربییی بچه ها بیاین

139 بازدید | 3 پست

من رو 5 تا از درسهام اعتراض گذاشتم من با توجه به پاسخنامه خودشون تصحیح کردم باید خیلیی بالاتر میشد خیلی کم دادن و اینکه بنظرتون نمره 18.5 ادبیات و 17.5 عربی و 19 دینی میتونه ترازو ببره بالا بقیه درسهام حدود 17 چون دیدم دوستام که بعضی معدلشون حتی 1 نمره بیشتر بوده ولی ادبیاتشون پایین بوده ترازشون از اونی که معدلش 1 نمره کمتر بوده پایین‌تر شده یکی رو دیدم معدلش بیشتر از 1 نمره کمتر از یکی دیگه بود تراز معدلش بالا تر بود فقط چون ادبیاتش رو بالاتر گرفته بود 3 نمره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به معدل نیست که به ضریب هر درس جداگانه است

آره دقیقا با تراز هر درس حساب میکنن من دیدم طرف با معدل 14 از اونی که معدلش 15 شده بیشتره یا اونی که 16 شده از اونی که معدلش 17 شده ترازش بالاتر شده