2777
2789

اینکه از طرف خسته شدی 

از رفتارش 

از کارش که خودشو خیلی بالا میبینه ولی نه خودش نه مامان باباش هیچی ندارن یعنی کاملا معمولی هستن

مامانش با خانواده شوهرش اصلا در رفت آمد 

نیست 

خیلی آدم عجیبیه

ی سری حرف میزدیم بخش گفتم ناراحت نیستی که با پسر عمه خودت در ارتباط نیستی ولی نوه عمه مامانت اینا رو هرماه میبینی یا پسر عمه مامانتو؟

نگام میکرد یعنی برای خودشم سوال نشده بود 😐

بعد خندید گقت عه راست میگی 

من هر چقدرم با عمه ام مشکل دارم چون از بس حرف در بیاره 

ولی مامانم احترام نگه میداره به منم میگه احترامش نگه دار بزرگتره و بچه های عمه هم با مامانم خوبن 

هر سری میبیننش بغلش میکنن 

حس میکنم خانوادش مشکل دارن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دوس ندارن در ارتباط باشن اینم شد مشکل؟

نه مامانش عجیبه 

خانواده مادی نامزدم بیشتر مشکل دارن داییش مشکل اعصاب داره خاله اش عصبیه بیخودیه ی دفعه دست جمعی دعوا میکنن

بعد تعدادشون چون محدوده همه با همن ولی باهم مشکل هم دارن

مگه بچه هست که که کم کم از شیر بگیریش،اگر مناسب نیستین نه وقت اونو هدر بده نه خودتو،درباره ی رفت آمد هیچکس هم نظر نده شما از کجا میدونید اونا با هم چه مشکلاتی داشتند،هر چند من هم رفت وامد نمی کنم ولی بچه هام حق توهین به هیچ‌یک از فامیل رو ندارن

چون مادرش با خانواده شوهرش در ارتباط نیست عجیبن؟ والا مام ۵ الی ۶ ساله طایفه پدرم هیچ کس ندیدیم

مامانش آخه مودیه ی دفعه میبینی هر دوسه سه روز ی بار میرفتن خونه مادرشوهرش اون زمان که دوست بودیم مثلا می‌پرسیدم کجایید میگفت خونه مامان بابا 

بعد الان ۱ ساله قطع ارتباطن اصلا نمیدونن نوه شون نامزد کرده در این حد 

بعد شب بله برونم بابام جا خورد که از سمت اونا چرا کسی نیست

با خود منم مامانه هر دوسه روز ی بار زنگ میزد مامانش زنگ میزد یا من میزدم  حال احوال الان یک ماهه زنگ نزده منم نزدم 

مامانش آخه مودیه ی دفعه میبینی هر دوسه سه روز ی بار میرفتن خونه مادرشوهرش اون زمان که دوست بودیم مثل ...

اهان پس ک‌اینطور 

ولی پیش میاد قطع ارتباط ما حتی مراسم هاشون نمیریم اونام نمیان 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

مامانش آخه مودیه ی دفعه میبینی هر دوسه سه روز ی بار میرفتن خونه مادرشوهرش اون زمان که دوست بودیم مثل ...

تو عروسی فامیل ما خانواده ی مادر عروس بودن ولی خانواده ی پدرش نبودن مادرشوهره از اول نامزدی می گفت اینا سی ساله مادرشون رو ندیدن این مادر این دختر رو تربیت کرده مثل هم میشن پسره گوش نکرد الان زنش بدون دلیل قطع ارتباطه تا با شوهرش مشکل دارمیشه زنگ میزنه به همه فامیل فحش میده با اینکه نه رفت وامد دارن نه حتی تماس تلفنی

مگه بچه هست که که کم کم از شیر بگیریش،اگر مناسب نیستین نه وقت اونو هدر بده نه خودتو،درباره ی رفت آمد ...

از ۱۴ ۱۵ سالگی با پسره آشنا شدم 

تا اینجا حس کردم مامانش بستگی به روحیه اش داره رفتارش 

از ۱۴ ۱۵ سالگی با پسره آشنا شدم تا اینجا حس کردم مامانش بستگی به روحیه اش داره رفتارش

خوب رفتار روحیه ی خانم همونه شما نمیپسندی ولی دلیل بر بد بودن خانم نیست فقط با شما متفاوت هست،به نظرم عروس وداماد تو روابط شخصی خانواده نباید دخالت کنند که شما علاوه بر دخالت پرس وجو هم میکنید