2777
2789

هفته 15 از بارداری هستم . یک ماهه سردرد بیچارم کرده با آستامینوفن کنترل میکردمش . دیشب از سردرد چند باری بالا آوردم  رفتیم کلینیک بهم سرم  آمپول متوکلوپرامید و امپول کیدرولاک زدن که خیلی نگرانم کرده . 

معرفی کردن منو به متخصص مغز و اعصاب ولی نوبتم فرداست .

باز داره سرم درد میکنه نمیدونم چیکار کنم.گفتن احتمالا سردردهای میگرنی هست ولی من میترسم . دارو چی میدن به سردرد میگرنی توی بارداری؟ اثر میکنه ؟ نکنه تومور دارم . آخه 3روز پشت هم درد میکنه یه روز بهتره . یک ماهه اینطوره . فشارمم همیشه پایینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر بارداری

دوران بارداری اگه شاخم در بیاری عادیه

منم تو ۹ماه بیشتر سردرد داشتم دکتر قرص آ س آ داد یکی دو بار خوردم دیگه نخوردم 

بخور بابونه خوبه

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

میگرن همینه گلم 

چند روز طول میکشه 

منم سه روزه خوب میشم هیچ دارویی نمیخورم 

دقیقا زمانی که انتظارشو نداری میاد و خوشحالت میکنه ،میاد و زندگی رو شیرین تر میکنه ،شیرینی به اندازه عطر تنش ،به اندازه تمام دنیا.دوست دارم تو دنیایی نفس بکشم که از عطر تن تو پر شده،یه نفس عمیییییییق پر از پاکی و آرامش

شاناژ جونم سلام خوبی؟ 

گلم من یه مشکل بزرگ دارم من سرچ کردم راجب وسواس و تاپیکتی شما رو خوندم 

اگه حدصله شو داشتی تاپیکام هست میتونی بخونی

منم ۲ ساله درگیرشم بهتر شدم ولی الان همه ی دغدغه ی من اینه که چطوری بچه بیارم چطوری پوشکشو عوض کنم چطوری بشورمش

یکی میگه بچه بیاری وسواست خوب میشه

یکی دیگه میگه نیاری بچه رو بدبخت میکنی اول درمان کن وگرنه بدتر میشی و این حرفا

میشه کمکم کنی؟ اگه خوب شدی ان شاء الله که امیدوارم همینطور باشه، به منم یاد میدی چیکار کنم؟

من الان دقیقا مثل اونوقتای شمام مرتب نوار استفاده میکنم تو پریودی هر روز حمام میرم کلا مصیبت دارم همیشه

چشم انتظار جوابتم لطفا کمکم کن 😗😗😗

با کمک خدا من خوب میشم، دوستم لطفا با دل مهربونت دعام کن