2777
2789

شوهر بی رگم طلاقم نمیده و نه منو میبره سر زندگی کلا بلاتکیف درخاستم من بدم هیچ دلیل موجهی ندارم نمیخام مهرمم ببخشم چون عملا از حمال تو اون زندگی کمتر بودم اگه اینکارو کنم.

میشه بگید تجربه دارید چیکار کردین خودش بگه طلاق میدم؟

لطفا برای سلامتی امام زمان عج صلوات هدیه کنید.

در خواست تهیه منزل مستقل دادی تا خالا؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چه تاثیری داره؟؟

آخه می گی نه طلاق می ده نه می برت سر زندگی

خب این دادخواستو بده دادگاه مجبورش می کنه که برات خونه تهیه کنه برید زندگیتونو شروع کنید

اگر انجام نداد یه دلیلی برای طلاق هست دیگه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خب شما با یه وکیل مشورت بگیر

شوهرتم بیاد همچین روند اسون نیست !!!

با یه وکیل مشورت بگیر

بگید این نیستش کلا

نفقه نمیده اصلا

مهرتم میذاری اجرا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

آخه می گی نه طلاق می ده نه می برت سر زندگیخب این دادخواستو بده دادگاه مجبورش می کنه که برات خونه تهی ...

خونه داره گفتم که مستاجره منتهانمیاد خونه 

بجای دعا پاشو و عمل کن ، مراجعه به وکیل اولین قدم

وکیلا گشاد شدن میگن بیا توافقی جدا شو هیچی نخاه و فلان آخه مگهمیشه 

زندگی مشترکم داشتی یا فقط عقد بودین؟برای دو سالی یه سکه آنقدر خودتو عذاب نده، بکن دوندون لق رومیتونی ...

مسکن داره نفقه نمیده آخه ۸و۹سال با نداری بدبختیش ساختم الان مفت برم از زندگی؟

خب شما با یه وکیل مشورت بگیرشوهرتم بیاد همچین روند اسون نیست !!!با یه وکیل مشورت بگیربگید این نیستش ...

وکیلا تنبل شدن میگن خانوم طلاقت نمیده از زیر طلاق و... در میرع...

وکیلا گشاد شدن میگن بیا توافقی جدا شو هیچی نخاه و فلان آخه مگهمیشه

وکیل خوب پیدا میشه هنوز، البته هزینه ام خوب میگیرن

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)

وکیل خوب پیدا میشه هنوز، البته هزینه ام خوب میگیرن

وکیلی ک طلاقمو بگیره مهرو نفقه مم بگیره حلاله بهش ۲تاسکه هم بدی