2777
2789
عنوان

این ماه هم نشد هیییی😔😔

197 بازدید | 13 پست

بزارین از اول بگم

ماه پیش ۲۵ خرداد پریود شدم تا ۲ تیر همون روز و ۷ تیر رابطه داشتم محافظت نشده پری روز کمر درد گرفتم که هی میگرفت و ول می‌کرد بعد دیروز شدید شد یه لکه قهوه ای با یه لکه قرمز دیدم و بعدش قطع شد شب کمر درد و دلپیچه عجیبی گرفتم  که به زور نفس میکشیدم و معدم درد میکرد پشت سرم احساس میکردم داغ میشد و زود زود تشنم میشد آب میخوردم باز دلپیچه میگرفتم صب شدید حالت تهوع داشتم و الان هم کمردرد شدید دارم میشه بگین حامله ام یا نه واسه بی بی چک هنوز زوده

احساس میکنم ویروسه😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگا خیلی زوم کردی روش نمیگیره رهاش کن از رابطه لذت ببر ریلکس کن ،کلا فراموش کن بچه چیه ،هرچی بیشتر بهش فکر کنی دیرتر میگیره ،فکر آزاد میخواد ماه ها رو نشمر ، فقط ریلکس کن فراموش کن بچه می‌خوای ، هیچ رابطه ای هم یک قطره منی رو هدر ندین 

نگا خیلی زوم کردی روش نمیگیره رهاش کن از رابطه لذت ببر ریلکس کن ،کلا فراموش کن بچه چیه ،هرچی بیشتر ب ...

مشکمم همینه نمیتونم بیخیال بشم شدید عاشق بچم اصلا احساس میکنم یه زره که میخام حامله بشم همش بهش فکر میکنم

مشکمم همینه نمیتونم بیخیال بشم شدید عاشق بچم اصلا احساس میکنم یه زره که میخام حامله بشم همش بهش فکر ...

اشتباه همینه... داری بجای نزدیک شدن بهش دور میشی ازش ، راهی که گفتم تست کن ، پلی کیستیک نداری؟‌چندسالته و چند ساله ازدواج کردی چند ساله سابقه ناباروری داری؟

اشتباه همینه... داری بجای نزدیک شدن بهش دور میشی ازش ، راهی که گفتم تست کن ، پلی کیستیک نداری؟‌چندسا ...

چرا دارم تنبلی تخمدان ۲۱ و سه ساله ازدواج کردم ۷ماهه اقدامم

چرا دارم تنبلی تخمدان ۲۱ و سه ساله ازدواج کردم ۷ماهه اقدامم

خدایی بهت چی بگم مننننن؟  اصلاح سبک شروع کن قند مصنوعی حذف کن  سبزیجات پروتئین بیشتر بخور کربوهیدرات کمتر ،نون قهوه‌ای استفاده کن ورزش حال خوب کن برو هرچی دوست داری، ساعت خوابت درست کن ۱۱خواب باشی ،از همهههههه مهم تر ریلکس کن ، زمان بده بدنت بازسازی شروع می‌کنه طبیعی باردار میشی مکمل های امگا سه ویتامین دی فولیک اسید منیزیوم هم مصرف کن. دوباره تکرار می‌کنم ریلکس کننننننن ببین چطوری هم به آرامش برسی هم بدن سالم و نی نی

خدایی بهت چی بگم مننننن؟ اصلاح سبک شروع کن قند مصنوعی حذف کن سبزیجات پروتئین بیشتر بخور کربوهیدرات ...

مرسی ازت عزیزم از امروز شروع میکنم فقط الان کمر درد شدید دارم چیکار کنم

مرسی ازت عزیزم از امروز شروع میکنم فقط الان کمر درد شدید دارم چیکار کنم

از تلقینه بهش فکر نکن رها کن ببین سرسری از حرفام رد شدی خودت ضرر می‌کنی ، اسکرین بگیر از پیامم برو نت بزن اصلاح سبک سفت سخت برو تو خطش

از تلقینه بهش فکر نکن رها کن ببین سرسری از حرفام رد شدی خودت ضرر می‌کنی ، اسکرین بگیر از پیامم برو ن ...

نه بابا سرسری رد نشدم خیلی درد دارم هرکاری میکنم خب درد میکنه 

دل درد و کمر درد و لکه بینی که در اواسط سیکل پریودت اتفاق افتاده به احتمال زیاد میتونه به خاطر تخمک گذاری باشه. میتونی مسکن استفاده کنی. کپسول مفنامیک اسید هر 8 ساعت یکی. احتمال بارداری هم توی این ماه وجود داره. در صورت عقب افتادن پریود ازمایش بارداری انجام بدید. 

این آدرس کانال تلگرام من هست اگه دوست داشتید یه سر بهش بزنید @mamaee_salamatezanan