2777
2789

امسال دومین سالی بود که پشت کنکور بودم عکس کارنامم هم گذاشتم توی تاپیکای قبلیم هست. ولی شرایط خوبی نداشتم میدونم اگه بازم بمونم فرقی به حال شرایط نداره ولی میتونم تغییرش بدم تا حدزیادی. فقط کافیه مامانم راضی بشن رشتمم تجربیه. شمایی که خودتون مادرین خودتون تجربه دارین من کل ارزوم این بود که باعث افتخار و سربلندی مادرم بشم توروخدا بگین چیکار کنم میانگین معدلم میشه 10. میگن برو دانشگاه ازاد ولی تو چشمای مادرم پر از غم و ناراحتیه. نمیخوام اینجوری تموم بشه همه چی ته دلم میدونم که میتونم. چیکار کنم که بزارن کاری که خودم میخوامو انجام بدم و یه سال دیگه تلاش کنم برای اخرین بار

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ع تو کاربریت یادمه اینجا ربطی ب تاپیکت نداره ولی یادمه ی مرد ۳۰ساله باهات در ارتباط بود بهت گفتیم ول ...

تمومش کردم عزیزم

عزیزم چه مشکلاتی داشتی امسال نخوندی؟

به شدت بهم فشار میاوردن همش تحقیر تاپیکای قبلیمو بخون متوجه میشی عزیزم. توی این تایم با یه ادم اشتباهی هم توی رابطه بودم 30 سالش بود کل انگیزم رفت رو هوا. تقصیر خودم بود میخوام جبرانش کنم

این وضعیتی که من میبینم بعید می‌دونم سال دیگه هم نتیجه بگیری. تو متن کتاب و امتحان تشریحی موندی چجوری میخوای از پس کنکور بر بیای پس؟ تازه دوسال پشت بودی و وضعیت اینه... خودتو گول نزن مسیرتو عوض کن

اسی من خودم سال اول کنکور بودم 

حالا میخوام پشت بمونم 

الان تاپیکتو دیدم حالم بد شد چون منم الان میگم پشت میمونم ومیخونم 

حالا ترسیدم نکنه منم سال بعد رها کنم

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

خودتو علاف نکن برو پول در بیار یا برو آزاد

هیچ کاری بلد نیستم. پول دراوردن حرفه میخواد که من بلد نیستم. تمام نگاهم فقط به کنکور بوده همیشه اگه قبول نشم چیزی که میخوام یه عمر حسرتشو میخورم

این وضعیتی که من میبینم بعید می‌دونم سال دیگه هم نتیجه بگیری. تو متن کتاب و امتحان تشریحی موندی چجور ...

من اصن نخوندم براشون که وضع اینه. پارسال نمره هام خیلی خوب بودن زیر 18 نداشتم اصن فقط ریاضیم بد بود برا همون ترمیم زدم مجبور بودم همه رو ترمیم بزنم. اتفاقا کنکورم خیلی خوب شده همین نمره ها خرابن