گوربای_فراری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1304 عنوان هیچکس اینجا پرستاری آزاد نخونده 111 بازدید | 21 پست ؟ 1404/04/11 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوربای_فراری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1304 جونم وای خدایا شکرت یکی پیدا شد🥲میشه بپرسم ترازت چقدر بود؟یا رنج تراز دوستات در چه حدودیه؟خیلی ناراحتم و استرس دارم میشه یکم در این مورد کمکم کنی
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 4583 جونم راضی این از پرستاری؟ خیلی بد میگن راجبشمن دوست دارم قبول شم پرستاری ولی با حرف مردم مردد شدم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
دنای_حلقوی عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 5396 وای خدایا شکرت یکی پیدا شد🥲میشه بپرسم ترازت چقدر بود؟یا رنج تراز دوستات در چه حدودیه؟خیلی ناراحتم و ... تراز من ۸۱۰۰ بود و بین همکلاسیم ۷۸۰۰ و ۷۹۰۰ هم داریماین واسه دانشگاه تهرانه فکر میکنم بالای هفت شهرای دیگه بگیره تف به قومپدری / لعنت به قوم مادری
تعلیق_نکن عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 7599 تراز من ۸۱۰۰ بود و بین همکلاسیم ۷۸۰۰ و ۷۹۰۰ هم داریماین واسه دانشگاه تهرانه فکر میکنم بالای هفت شهرا ... شهریه ورودی امسال تهران چند بود؟
گوربای_فراری مدیر استارتر عضویت: 1402/11/16 تعداد پست: 1304 تراز من ۸۱۰۰ بود و بین همکلاسیم ۷۸۰۰ و ۷۹۰۰ هم داریماین واسه دانشگاه تهرانه فکر میکنم بالای هفت شهرا ... من خودم منطقه ۳ هستم و میخوام همین اطراف خودم قبول شم نمیخوام جای دور برم ترازمم در حدود همین هفت و هزار و ایناستنمیدونم میشه قبول شد یا نه😮💨
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 4583 من خودم منطقه ۳ هستم و میخوام همین اطراف خودم قبول شم نمیخوام جای دور برم ترازمم در حدود همین هفت و ... امیدت با خدا باشه دختر کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
دنای_حلقوی عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 5396 راضی این از پرستاری؟ خیلی بد میگن راجبشمن دوست دارم قبول شم پرستاری ولی با حرف مردم مردد شدم من قلبا وارد این رشته نشدم نظر خاصی ندارم 😅ولی تو هر کاری صدتو بزاری موفقیچرا بد میگن؟ چون یکی سخته یکی دیگم دیدگاه بد جامعه بهشه چون جامعه پزشک سالارهولی به نظرم جزو رشته هاییه که خیلی میشه توش پیشرفت کرد تف به قومپدری / لعنت به قوم مادری
___aramesh___ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 3577 راضی این از پرستاری؟ خیلی بد میگن راجبشمن دوست دارم قبول شم پرستاری ولی با حرف مردم مردد شدم همچی به علاقه خودت بستگی داره نه حرف مردم عزیزم یه صلوات 🤍
lllllllllllklklllkl عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 4583 من قلبا وارد این رشته نشدم نظر خاصی ندارم 😅ولی تو هر کاری صدتو بزاری موفقیچرا بد میگن؟ چون یکی سخته ... میگن تو سری خور میشی و سخته و نمیدونم با پرستار ازدواج نمیکنن و...... درصورتی که من واقعا شیفت وایسادن دوست دارم کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨
دنای_حلقوی عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 5396 من خودم منطقه ۳ هستم و میخوام همین اطراف خودم قبول شم نمیخوام جای دور برم ترازمم در حدود همین هفت و ... میشی نگران نباش نیاز جامعه به پرستار بالا رفته ورودی ما پارسال جمعا ۵۰ نفر بود امسال ۱۴۰ نفر تف به قومپدری / لعنت به قوم مادری
دنای_حلقوی عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 5396 شهریه ورودی امسال تهران چند بود؟ ۲۲.۵ تف به قومپدری / لعنت به قوم مادری
___aramesh___ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 3577 میشی نگران نباش نیاز جامعه به پرستار بالا رفته ورودی ما پارسال جمعا ۵۰ نفر بود امسال ۱۴۰ نفر امتحان ها افتاد برج شیش درسته؟ دانشگاه شما اعلام کرده یان یه صلوات 🤍