2777
2789
عنوان

یه چیز پشم ریزون تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 45 پست

عمه ات کارو یکسره کرده درد سر از شیر گرفتن  نم نم شروع کردن با حریره بادام  و پوره فلان نداشته از همون اول بچه رو غذا خور کرده 😂😂 همون اول آب کله پاچه داده بچه مشتی قدرتی بار بیاد😂😂 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه معده وروده اون بچه میتونسته کیک وتی تاب تحمل بیاره باورنمیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

قدیما انگار رفلاکس واینجور چیزا نبود بچه همه چی میخورد چیزیش نمیشد خواهرمن که مادرش فوت کرده بود نوزاد بوده مامانبزرگم میگفت توی توری هاکه قندمیریخته وخیس میکردن و اویزون میکردن تا برسه به دهن خواهرم چندوقت همیجوری بوده تا یچیزی بدن بخوره😞😞😞

مگه معده وروده اون بچه میتونسته کیک وتی تاب تحمل بیاره باورنمیکنم

این بنده خدا سواد که نداشته 

شاید بچه اسهال شده باشه یا هرچی که اونو تعریف نمیکنه یکم آبمیوه وتی تاب رو قاطی میکرده خیس بشه بهش میدادم 

این بنده خدا سواد که نداشته شاید بچه اسهال شده باشه یا هرچی که اونو تعریف نمیکنه یکم آبمیوه وتی تاب ...

باز خوبه نوشابه نمیداده بهش

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش