2777
2789
عنوان

کسی میدونه سه طلاقه چیه

205 بازدید | 20 پست

من و همسر دیشب از هم از نظر شرعی جدا شدیم یعنی سه بار طلاقم داد تو جمع 

ولی از لحاظ رسمی و قانونی هنوز جدا نشدیم و قاعدتا طول میکشه 

میخوام بدونم طول این مدت اگه من با کسی رابطه احساسی داشته باشم شوهرم میتونه بر علیهم استفاده کنه یا نه ؟ چون بهم نامحرمیم 

در فقه اسلامی، "سه طلاقه" به وضعیتی اشاره دارد که یک مرد سه بار متوالی همسر خود را طلاق دهد. به این معنی که بعد از هر طلاق، در صورت امکان، مجدداً با او ازدواج کند و سپس برای بار سوم او را طلاق دهد. این نوع طلاق باعث می‌شود که زن بر مرد حرام شود و برای ازدواج مجدد با او، نیاز به ازدواج با مرد دیگری به عنوان "محلل" و سپس طلاق یا فوت آن مرد باشد. 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

چطوری سه بار طلاقت داده کسی که ۳ بار جدا بشه و باز ازدواج کنه طلاق سوم دیگه اون دو نفر بهم حرام میشن و نمیتونن ازدواج کنن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایسا تموم بشه این بعد بفکر رابطه بعدی باشه چقد عجله داری تو الان باید تمام غمت زندگیت باشه و بچه ای که ازت دور شده ا‌ونوقت دغدغه ات اینه؟

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایسا تموم بشه این بعد بفکر رابطه بعدی باشه چقد عجله داری تو الان باید تمام غمت زندگیت باشه و بچه ای ...

نه عزیزم بفکر بعدی نیستم با عشق دوران مجردیم در ارتباطم گاهی حرف میزنیم میگم الان از نظر قانون اشکال نداره ؟ چون با همسرم نامحرمم دیگه

چطور تو جمع طلاقت داد باید خطبه بخونه ؟بعد ۳ بار نمیشه وه باید طلاق بگیری و عده نگهداری و دوباره ازد ...

شرع ما اینجوریه گلم با گفتن سه بار طلاق طلاق حساب میشه بعد تو جمع بزرگترا گفت

نه عزیزم بفکر بعدی نیستم با عشق دوران مجردیم در ارتباطم گاهی حرف میزنیم میگم الان از نظر قانون اشکال ...

تا وقتی قانونی طلاقت نداده زنشی

ولی خب واقعا زشته کارت خیلی ببخشید

تازه دیشب جلستون بوده کی‌وقت کردی سریع بری سراغ عشق قبلیت

نمیدونم‌ولی مطمئنم داری خودت رو بدبخت میکنی.....خدا خودش کمکت کنه عزیزم

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40