در فقه اسلامی، "سه طلاقه" به وضعیتی اشاره دارد که یک مرد سه بار متوالی همسر خود را طلاق دهد. به این معنی که بعد از هر طلاق، در صورت امکان، مجدداً با او ازدواج کند و سپس برای بار سوم او را طلاق دهد. این نوع طلاق باعث میشود که زن بر مرد حرام شود و برای ازدواج مجدد با او، نیاز به ازدواج با مرد دیگری به عنوان "محلل" و سپس طلاق یا فوت آن مرد باشد.
اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]
چطوری سه بار طلاقت داده کسی که ۳ بار جدا بشه و باز ازدواج کنه طلاق سوم دیگه اون دو نفر بهم حرام میشن و نمیتونن ازدواج کنن
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.