2777
2789
عنوان

شوهرم موهاماکشیدسردردعجیبی دارم

279 بازدید | 19 پست

داشت شوخی میکرد منم آب پاشیدن بهش عصبانی شد انگار موهاماگرفت ومحکم کشید هیچوقت دست روم بلندکردن بود..اونروزیهوعصبانی شد....جوری سرم در می‌کنه که توعمرم سردرداینجورنشدم نفس میکشم پشت سرم تیرمیکشه یعنی آسیب دیده سرم؟؟

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍

بابا منم بدم میاد اب بریزن بهم 

خوب یجور دیگه شوخی کنید دیگه اح

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام به شوخی اگهیش کن دیوار گوسفند زنده

اقا باشی اینجا باشی مزخرفم بگی 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂                                                   

انقد بدم از مردای میاد که مو زن می‌کشن یه فامیل داریم پیرم هست هروقت بازنش دعواش میشه موهاش رو می‌کش ...

خیلی بده خیلی بدددددده

گرنگهدارمن آن است که من میدانم شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد...خدایاتودلیمابخودت سپردمش😍😍😍
نکنه درد از گردنته؟که کشیده شد،کمپرس بزار

چه کمپرسی ..استخون تورم در می‌کنه فقط به طرف سمت راست سرم دقیقاهمونجاکه کشیده

خب عوض عوضی گله نداره عزیزم ولی کسی دست به موهای من بزنه خونش حلاله🗡️

یه دوش آب گرم بگیر ریشه موهات کشیده شده بخاطر اینه نگران نباش

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

خب عوض عوضی گله نداره عزیزم ولی کسی دست به موهای من بزنه خونش حلاله🗡️یه دوش آب گرم بگیر ریشه موهات ...

اون شروع کرد