صبح لحظه ای که از خواب پا میشم آنقدر بداخلاقم که نمیتونم خودم کنترل کنم اگه کسیو ببینم باید باهاش دعوا کنم و اگر هم نبینم یه چیزی از یکی یادم میاد میرم بهش بد بیراه میگم فقط همون یکساعت اول که بیدار میشم این مدلیم و آنقدر عصبانیم نمیدونم چرا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
منم اینجوریم عادت کردم خانواده ام هم میدونن صبحها کاری به کارم ندارن😅
😂خوبه باز خانوادت میفهمن. من هر چی میگم صبح کاری به من نداشته باشید با من حرف نزنید باز میزنن برا همین سعی میکنم از اتاق بیرون نیام صبح مگر اینکه گشنم شه بیام بیرون چرا شر میشیم و مغزمون کار نمیکنه؟
😂خوبه باز خانوادت میفهمن. من هر چی میگم صبح کاری به من نداشته باشید با من حرف نزنید باز میزنن برا ...
هورمون کورتیزول بیش از حد می تواند با اضطراب و بدخلقی همراه باشد. به طور معمول، سطح کورتیزول صبح ها افزایش می یابد و باعث می شود برخی افراد احساس افسردگی بیشتری کنند. با این حال، زمانی که برنامه خواب شما نامنظم باشد ، این هورمون ها یا به طور نامنظم تولید می شوند یا عدم تعادل ایجاد می کنند که باعث بداخلاقی صبحگاهی می شود.
یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
راهکار من اینه که وقتی بیدار شدم پنجاه بار تو دلم تکرار می کنم تقصیر بقیه نییست که صبح شده تقصیر بقیه نیست که به اندازه کافی نخوابیدی تقصیر بقیه نیست که ...�😅😂
هورمون کورتیزول بیش از حد می تواند با اضطراب و بدخلقی همراه باشد. به طور معمول، سطح کورتیزول صبح ها ...
افرينننن دقيقااااا آره من خوابم خيلي نامنظمه يروز ١ میخوابم يه روز ٧ صبح يه روز ٢ و ... مخصوصا بعد اتفاقات اخير كشورمون هر چی تراپیست رفته بودم انگار بی اثر شد و خوابم به شدت بهم ریخته و صبح با سردرد و بداخلاقی بیدار میشم مثل قبل از خوددرمانی با تراپیستم سالها پیش اینطوری بودم دوباره بعد این اتفاقات مثل اوت موقعها شدم