2777
2789

طلا ابشده رو ساعت  ۱۱ صبح میشه خرید زد ؟ یک طلا فروش که همیشگی میخرم ازش  بهم گفت ساعت  ۱۱:۳۰ میشه نه  ۱۱    ولی  توی گوگل زده ۱۱ میشه و نرخ ها جدید ۱۱ اعلام میشن شما اطلاعی دارید بچه ها

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
ساعت ۱۱بازمیشه اما تا خریدوفروش راه بیوفته قیمت بدست بیاد تا۱۲طول میکشه البته فیزیکی آنلاین نمیدونم ...

وای پس به بنده خدا رو قضاوت کردم 🥲بهش بد و بیراه گفتم طلا فروشی دوستمون بود.  گفتم تو سرم کلا گذاشتی . منم خواهر تو گرونی دیروز گرمی ۷۶۰۰  ساعت  ۱۱:۳۰ صبح خریدم  کلی ضرر کردم 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خریدی به شادی استفاده کنی دیروز اون ساعت قیمت همین بود.خیلی هم نمیشه گفت ضرر چون الانم ۷۴۲۰ هست که خیلی فرقش نیست

اگه ۸۰ تومنی خریده باشی فرقش حدود یک وهشتصده که خیلی نیست