2777
2789

من موهام خیلی بلنده و پر پشته 

صورتمم بدون ارایش واقعا زشته 

ی بچه کوچیک دارم 

اینکه مثلا چیزی لازمه یا بچم حوصلش سر میره سریع ببرمش بیرون برام خیلی سخته چهارساعت باید موهام شونه کنم ببافم ارایش کنم 

البته ارایشم در حد ریمل کرم پودر و رژ لب 

اما خواهرشوهرم با اینکه معمولیه هرجا بخواد بره فقط لباساش میپوشه با اعتماد ب نفس میره 

بیرون رفتن برام شده ی معضل همیشه باید منت شوهرم بکشم زودتر بیاد پسرمو ببره پارک 

من فقط جشن و عروسی ارایش می کنم

بچه بودم دلم دوچرخه می خواست، دعا می کردم که خدایا به من دوچرخه بده؛ بعد متوجه شدم خدا اینطوری کار نمی کنه... یه دوچرخه دزدیدم و گفتم: خدایا منو ببخش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وسط موشک زدن اول آرایش میکردم بعد میرفتم بیرون

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

من معمولاضدآفتاب میزنم ورژلب

اگه شب باشه ضدآفتاب هم نمیزنم فقط رژ

پوستم خوبه اکثروقتاوسفیدپوستم ولی رژرومیزنم چون حس میکنم صورتم بیحاله بدون رژ

همیشه رژمیزنم حتی توخونه

من با اعتماد ب نفس کامل بدون هیچ ارایشی میرم بیرون....یوقتایی با شوهرم بریم بازار شاید ی ریمل بزنم ....ولی خدایی وقتی ارایش میکنم قیافم زمین تا اسمون فرق میکنه

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂