2777
2789
عنوان

بخيه در زايمان طبيعي

793 بازدید | 81 پست

سلام دوستان

من متأسفانه هنوز باردار نشدم، اما انتخابم براي زايمانم در  آينده طبيعي هست، البته  الان يه كليپ از بخيه زدن برش پرينه ديدم و راستش يكم ترسيدم، آخه همه ميگن تو زايمان طبيعي بعد از زايمان ديگه درد ندارين، اما اين كليپي كه من ديدم با اون برش پرينه و بخيه ها بعدش قاعدتا درد هست!! ميشه كسايي كه طبيعي زايمان كردن راهنماييم كنن، چه مقدار اذيت كنندس؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زایمانم طبیعی بود کلی هم بخیه خوردم بخیه های داخلی وبخیه های خارجی روی پوستخوب اره اذیت کننده اس من تا دوماهگی بچه ام درد بخیه هارو حس میکردم با وجود اینکه بخیه های خارجی طی ده روز افتادن 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

دردش تا یک هفتست که باشیاف تسکین داده میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بستگی داری کجا و زیر دست کدوم پزشک باشی من اصلا درد نداشتم بعد زایمان خوابیدم صبح هم اصلا مشکلی نداشتم یه روز در میون توی اب بتادین منشستم بعدم خوب شد و بخیه رو کشیدم دکترم خودش برام بخیه زد 

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆

بی حسی میزنن
بعدشم دردش اصلااا شدید و غیر قابل تحمل نیست
بعدشم بقول دکترم اون قسمت از بدن خ زودتر از بقیه جاها جوش میخوره

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

فقط بعدش باید خ مواظب باشی و روش نشینی تا زود خوب بشی

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

نه والله درد دارن من باوجود بی حسی بازم حس میکردم دردو من خیلی بخیه خوردم خیلی اذیت شدم با این تجربه ای که از زایمانم داشتم میگم ازبخیه زایمان میترسم تا زایمان

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰