2777
2789

نی نی اول شیر خودمو میخورد قشنگ وزن می‌گرفت یهو سینمو ول کرد بهش شیرخشک ببلاک آر دادم ماهی ۳۰۰گرم وزن می‌گرفت و بعدش اونم نخورد از دیروز تروتیال آر میدم بهش بعضی وقتا اینو میخوره پنیری بالا میاره؟تو شیرخشک پنیری بالا آوردن طبیعیه!؟لطفا راهنماییم کنین تا حالا شیرخشک ندادم به این دلیل میپرسم!؟رفلاکس داره  اما همیشه شیر رو بالا میاورد از دیروز تروتیال رو میدم پنیری بالا میاره...طبیعیه تو شیرخشک؟؟چون وقتی آدم شیرخودشو میده میگن طبیعیه پنیری بالا آوردن حالا بگین تو شیرخشک هم طبیعیه؟؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

بنظر من طبیعی نیست

شاید بدلیل چربی بالای شیر خشک هست که بالا میاره

مثلا ما برای داداشم شیر خشک نان میدادیم بخاطر چربی بالا حالش بد میشد ، عوضش کردیم بیومیل دادیم خیلی قشنگ خورد ولی خب اینم کمتر از قبل وزن اضافه میکرد

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

اگه همیشگی نیس عادیه ولی اگه با هربار خوردنه ن ببر دکتر شیرشو عوض کنه

کارما💫    https://s6.uupload.ir/files/کف-پذیرایی-لوکس_ce84.jpg.                   https://s6.uupload.ir/files/images_(6)_c58g.jpeg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهشه اروغشو میگیری

۲ماه 

اره

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
اگه همیشگی نیس عادیه ولی اگه با هربار خوردنه ن ببر دکتر شیرشو عوض کنه

بعضی موقع ها

بنظر من طبیعی نیستشاید بدلیل چربی بالای شیر خشک هست که بالا میارهمثلا ما برای داداشم شیر خشک نان مید ...

چرب باشه خوبه دیگه

پس ببر شیرشو عوض کنن

بعضی وقتا که زیاد میدم