2777
2789

اینجا چون کسی منو نمیشناسه میتونم راحت مشکلاتمو بگم دوست ندارم با اطرافیانم درد و دل کنم 

شوهرم خیلی یجوریه ☹️

از بس همیشه طرف خونوادش بوده و پشت منو خالی کرده دلسرد شدم ازش 

خواهرشم که نگم از رفتارش 

کنار من میاد میگه داداشم بهم گفت روزی نشده که من بهتر فکر نکنم ابجییییی 

یا میاد میگه من یه روز صداشو نشنوم میمیرممممم

من و داداشم ام والا عاشق همدیگه ایم ولی از این چندش بازیا نداریم دیگه رابطه خواهر برادری باید خواهر برادری بمونه دیگه 😕

الان یه سری ها میان میگن حسودی ، بیام بگم چجوری با اطرافیانش حرف میزنه حال همه به هم میخوره 😕

اههههه چندش

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا اینجای کار در رابطه با خواهرش مشکلی نیست

خب قرار نیست ازدواج کرده به بقیه خانواده محبت نکنه چیز بدی هم که نگفته

حالا بقیه چیزاییی که انتظار داری حال بقیه رو بهم بزنه رو نمیدونم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ضعف نشون نده بگو خدا محبتتونو بیشتر کنه

خدا محبتشونو بیشتر بکنه 

اما من دارم آسیب میبینم😭😭😭

نباید عین زن و شوهرها رفتار کنن

من که نمی‌خوام محبت بینشون از بین بره خودم ام داداش دارم هرچی برای اونا بخوام سر خودم ام اتفاق میوفته اما به خدا من دارم اذیت میشم 😭

اههههه چندش

انقد حالم گرفته است

وسط روز یهو گریه ام میگیره دوست دارم یه سری حرفا مختص خودم و خودش باشه 

نمی‌دونم من غیر عادی ام مشکل دارم حسودم چی ام 

به خودم ام شک کردم باور کن