2777
2789
عنوان

بنظرتون خواستگاری کنم از پسره

266 بازدید | 25 پست

تاپیکای قبلیم راجب این آقا گفتم حدود یه ساله افتاده به سرم به هیچکسم نمیتونم بگم ولی مامان در جریانن

ایشون خیلی سر به زیرن و حتی پسر خالم میگفتش که تو بچگی هم با ما نمیپریده و دوستای خودشو داشته الان داره افسری میخونه منم حوزه 

پدرشون گفتن پیام بده ولی فکر کنم بخاطر موقعیت شغلیش میگه نه گفتن پسرم شهید میشه 

گفتم یه روزم باهاش باشم غنیمته من یه روز بودن با پسر شما رو با ۳۰ ۴۰ سال زندگی با یه کسی دیگه رو ترجیح میدم

گفتن داری از رو احساس تصمیم میگیری

ولی بچه ها احساس من نه عشقه نه هوس یه دوست داشتنه که تا الان نخوابیده 

میدونم که این مرد میشه بهترین تکیه گاهم بخاطر موقعیت شغلیشم که پر از خطره و گفتن همین جنگ چند هفته پیش خطر از بیخ گوشش رد شده و... 

گفتم لیاقت میخاد بودن با همچین پسری که همچین شغلی رو انتخاب کردن و منم افتخار میکنم همسرم شهید بشن گفتن اگه یه هفته زندگی کنین بعد از اون شهید بشه چی؟ 

زندگیتو میخای چطور بگذرونی؟ 

نمیدونم دارم دیوونه میشم میدونم که میتونم کنارش حالم خوب باشه

میترسم پیام بدم غرورمو خورد کنم یهو بگه نه

ادمی نیست که همه جا جار بزنه بگه فلانی پیامم داده و یا به خانوادش بگه ولی پدرشون گفتن حداقل تو این شبا توسل کن بعد از محرم پیام بده

اگه گفت نه چی؟ 

من جلو پدرشون خودمو قوی نشون دادم گفتم شاید صلاح نبوده و من لیاقتشونو نداشتم 

ولی میدونم تا چند هفته خودخوری میکنم 

از یه لحاظم خوبه که دیگه بهشون فکر نمیکنم و میگم تموم شد و رفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم نه 

دوما از رو احساس دقیقا داری تصمیم میگیری اونطور میگی یه هفته باهم باشیم بعدش چیزیش بشه و فلان آدم کسی گه دوسش داره چیزیش بشه دق میکنه

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

اگر دوستت داشته باشه بحث شهادت و این چیزا همش بهانه است خودش میاد جلو اقدام میکنه

خود پدره اگر شما را پسند کنه پاپیش میذاره بنظرم تا اینجا هم زیاده روی کردی

.                                                                  
نخونده میگم نه حتی اگر هم قبول کنه فردا پپس فردا میگه معلوم نیس به چند نفر پیشنهاد دادی

به پدرشون گفتم همینو و نظرشونو خواستم گفتن پسر من همچین ادمی نیست پسرم ولی بازم خودت میدونی