یعنی زمانی که علاقه دارید بخونید اما حس تنبلی بهتون غلبه کرده چیکار میکنید تا بتونید درس بخونید؟
لطفا راهکاراتونو بگید که کلی بهشون نیاز دارم🥲❤️
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم قبلا همین بودم از بعد ج.نگ انگار نمیتونم تمرکز کنم
تو مانند رگههای نور که از میان درختان میتابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه میتوانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای کتابها🌿💫
به عنوان یه دانشجو فقط شب امتحانا به دلیل فشار ناشی از نخوندن میخونم
اما در کل سعی کن بری یه جای آروم مثل کتابخونه درس بخونی ، یا اگه خونه ای نیم ساعت بخون یه ربع استراحت کن دوباره نیم ساعت و ....تا خسته نشی ، اگه جزوه فیزیکیه سعی کن نکات مهمش رو هایلایت کنی و اگه نکته ای به نظرت میرسه که به یادگیری کمک میکنه کنار جملات بنویسی ، در آخر از رمز گذاری اصلا غافل نشو ، سعی کن مطالب رو به چیزای خنده دار یا روزمره ربط بدی تا توی ذهنت بمونه ، جملات رو برای یه آدم فرضی توضیح بده
من خودم وقتی تنبلیم میگیره هی میگم به خودم بخون بخون و گرنه بیکار میمونی🤣🤣🤣
اما الان اونقدر حالم بده حاضرم بمیرم
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
به عنوان یه دانشجو فقط شب امتحانا به دلیل فشار ناشی از نخوندن میخونم اما در کل سعی کن بری یه جای آرو ...
مرسیی عزیزم❤️
دارم واسه ارشد میخونم واسه همین طولانی مدت باید توی ذهنم بمونه درست میگی کتابخونه خیلی خوبه ولی متاسفانه اینقدر به تعطیلی میخوریم که روتین اونم بهم میخوره مدام
من خودم وقتی تنبلیم میگیره هی میگم به خودم بخون بخون و گرنه بیکار میمونی🤣🤣🤣اما الان اونقدر حالم ب ...
عزیزم❤️امیدوارم حالت خیلی زود خوب شه