2777
2789

جان دل یه لحظه باید صبر کنی من خودمم از مامانم بپرسم اصلا داخل آدرس خوب نیستم با 18 سال سن میترسم گم بشم 🤣🤣

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من الان هم توی بلد نشان آدرسی که دادی رو زدم هم از مادرم سوال پرسیدم بله معتبر هست از طریق مترو هم میتونی بری هم از طریق اسنپ اما خب چون تهران همه روز شلوغ رفت آمد با مترو هم کم هزینه تر هست هم مناسب تر سریع تر 

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال کبیر 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

من الان هم توی بلد نشان آدرسی که دادی رو زدم هم از مادرم سوال پرسیدم بله معتبر هست از طریق مترو هم م ...

ممنون عزیزم..مدرکی که صادر میکنن برا کار آموز هم معتبر و قابل استعلام هست؟؟؟

جان دل یه لحظه باید صبر کنی من خودمم از مامانم بپرسم اصلا داخل آدرس خوب نیستم با 18 سال سن میترسم گم ...

ممنون عزیزم..من یه رشته پیراپزشکی دوره هاشون رو ثبت نام کردم..الان یکی بهم گفت که ممکنه کلاهبرداری باشه و مدرکی که صادر میکنن فتوشاپ هست و قابل استعلام نیست