2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم جوری درگیرشم که اصلا نمیتونم برای باطل شدنش حتی قرآن و دعاهای باطل السحر توی مفاتیح را بخونم دکتر میگه بیماریت خوب شده اما وضعیت جسمیم یه چیز دیگه میگه من فقط میدونم مال منوعزیزانمو جادوی سیاه یعنی نابودی و مرگ یکی تو قبرستون چال کردن یکی هم تو دریا انداختن

فقط میتونم بگم هرچقدرم مادرم قرآن میخونه از خونه زندگیامون نمیره

من خودم جوری درگیرشم که اصلا نمیتونم برای باطل شدنش حتی قرآن و دعاهای باطل السحر توی مفاتیح را بخونم ...

فقط تلقینی هست که به خودتون میدید 

به نظرم کسانی که این چیز ها رو ارجحیت میدن

به قدرت خدا شک دارن

چه علائمی داری

جنگ دعوا بیخودی 

اعصاب خوردی

ضرر شدید مالی بد شانسی شدید

فحاشی  بیماری روحی روانی

بد خوابی  . جن داشتن خونه

بسته بودن بخت و ازدواج

بد اشتهایی مشکلات گوارش 

سردرد خستگی  فکرای شدید خودکشی

بیکاری  حس پوچی   لغو شدن همه شغل ها و درامد ها

در سایت حضور ندارم

چه علائمی داری

سرکتاب گرفتم علت بیماریمو گفت ماورائیه ما اصلا هزینه باطل کردنشو نداریم منوعزیزانم خیلی تو سختی و بیماری هستیم همش بی دلیل دعوا و گمراهی و ازچشم شوهر انداختنمون

دعاهم انگار توسط یهود جُهود خبره نوشته شده که باطلش کار هر کسی نیست

من خودم جوری درگیرشم که اصلا نمیتونم برای باطل شدنش حتی قرآن و دعاهای باطل السحر توی مفاتیح را بخونم ...

چه عجیب

بلاخره به راهی باید باشه برید امام رضا

با خودتون دعا قرانی داشته باشید مخصوصا سوره ناس

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
فقط تلقینی هست که به خودتون میدید به نظرم کسانی که این چیز ها رو ارجحیت میدنبه قدرت خدا شک دارن

بله خداهم به پیامبرش تو قرآن گفته تلقین کنید که زنان ساحر بر نخ ها میدمند معنی سوره ی فلق و ناس بخونید با تفسیر

خود پیامبر گفته نصف بیشتر اونایی که تو قبرها میخوابن از چشم زخم و جادوی جادوگرانه

من فقط اینجوری تلقین میکنم که هیچ کس نمیتونه قدرت خداییِ منو از بین ببره من روح خدا هستم قدرت و تقدیر خدای من بیشتره من همه ی عزیزانم را نجات میدم با قدرتی که خدا بهم داده به کمک خدا دیوسیاه نفرت و نیرنگ را ازشون دورمیکنم

اینم بگم که دکترا میگن خوب شدی اما من۲ساله بخاطر چیزی که نمیشه بگم دارم تحلیل میرم شدیدا،اما بازم شکست ناپذیرم چون لاحول و لا قوه الا بالله✨️✨️✨️