2777
2789

با توجه به شرایط حذفش کردم گفتم بعدش دوباره نصبش میکنم بعد دیدم رمزم یادم رفته من نه وات دارم نه ایمیل که کد به اونا بیاد فقط باید sms بیاد اینم که نمیاد بعد گفتم برم وات نصب کنم که حداقل کد به وات بیاد که بتونم وارد اینستا بشم کد وات هم نمیاد؟ چه کار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم فیلت ر شکنت بدرد نمیخوره

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

وااااایییییی دیگه هیچوقت نمیتونی نصب کنی مگه نمیدونستی جدیدا اینطور شده که اگه اینستا و واتساپتو حذف ...

کی میگه من روزی ۱۰ بار پاک میکنم دوباره نصب میکنم

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

چطور؟ sms براتون میاد؟

اره 

البته‌ من با رمز میرم

دولت جدیدا اینطورش کرده اگه الان حذف کنی دیگه نمیشه نصب کرد پیامک نمیاد برات

یعنی اگه رمز پیج داشته باشی هم نمیتونی واردش بشی؟

اره البته‌ من با رمز میرم

خب شما رمز داری من بدبختی فکر کردم رمزم میدونم اون اوایل پاکش کردم گفتم اوضاع اوکی شد دوباره نصبش میکنم الان میبینم اون رمزی که فکر میکردم نیست