2777
2789

من از مسافرت متنفرم

خصوصا شمال

با دو تا بچه

که هی بخوان برن دریا لباس کثیف کنن 😵‍💫

اونجا که لباسشویی نیست

هوا هم گرم و شرجی ، مگه لباسا خشک میشن 😑

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از مسافرت متنفرمخصوصا شمالبا دو تا بچهکه هی بخوان برن دریا لباس کثیف کنن 😵‍💫اونجا که لباسشویی ن ...

آیی💔

تو چقد منی

حتی خرید رفتنم مصیبته چ برسه به سفر

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

آیی💔تو چقد منیحتی خرید رفتنم مصیبته چ برسه به سفر

کلا از مسافرت متنفرم

خواب که شوهرم نمیذاره بخوابم

وسواسی هستم ، از سینک خونه اجاره ای ها متنفرم

مشکل تهوع ماشین و یبوست سفر هم که دیگه نگم برات

اگه با خونواده شوهر باشیم که همش باید حجاب داشته باشم و اَه 😖

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

کلا از مسافرت متنفرمخواب که شوهرم نمیذاره بخوابموسواسی هستم ، از سینک خونه اجاره ای ها متنفرممشکل ته ...

اخ اخ انگار منو گفتی حس میکنم تو این سینک چه اتفاقاتی افتاده، رو مبلا چی شده و...

اخ اخ انگار منو گفتی حس میکنم تو این سینک چه اتفاقاتی افتاده، رو مبلا چی شده و...

وای اون سینک 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫

الان فصل مناسبی برای شمال رفتن نیست

یبار ما این موقع سال رفتیم شمال لباسهای خیسمون همه خیس موند چ،موهامون حتی خشک نمیشد،مامانم و خالم موهاشون دکلره داشت بعدم که موهاشون خشک نمیشد یهو دیدیم موهاشون از اون قسمت که کش می‌بندن کنده شد