2777
2789

یا امام حسین خودت کمکم کن. من میدونم نمره هامو خراب کردم امسال خیلی کم کاری کردم سال دومی هم بود پشت کنکور بودم. کل بدنم داره میلرزه . جواب خانوادمو چی بدم  همین الانشم حس اضافی بودن بهم دست میده دستام داره میلرزه . خیلی دلم میخواست یه سال دیگه بمونم پشت کنکورنمیفهمم چه بلایی داره سرم میاد سرزنشم نکنین لطفا

چجوری خانوادمو راضی کنم که بهم اعتماد کنن دوباره؟؟  کاش یه راهیی برام باز بشه بتونم به چیزی که میخوام برسم هرسال پراز تحقیر و مقایسه کردن من بود 

خدایا اگه قراره بازم همه اتفاقا برام تکرار بشه ایندفعه تمومش کن خواهش میکنم دیگه صبرم لبریز شده. من هییییچچچچ انگیزه ای نداشتم به زور مینشستم سر کتابا انقددد که روحیمو گرفتن ازم

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

متاسفانه کاملا درست میکنم هنوز یه سال تا پشت کنکوری شدنم مونده ولی خب خانواده ام از همین الان دارن پیرم میکنن تمام چیزایی رو که گفتی کاملا درک کردم و چی بگم والا نمی‌دونم چی بگم بخدا فقط تلاش کن و مجبوری خانواده رو بی اهمیت کن

این کاربری دست دو نفره♥️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم پشت نمون هرطوری شده شده برو

من تقریبا شرایط تورو دارم وضعمم خرابه میخوام فقط برم هرچی شد

حاله روحیت خوب نیست ممکنه ساله بعد هم نتونی از پسش بربیای

برو دانشگاه مهارت کسب کن درستو بخون رانندگی بلد شو کسب درامد کن

اگه دیدی اوکی هستی برگرد به روند کنکور

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

متاسفانه کاملا درست میکنم هنوز یه سال تا پشت کنکوری شدنم مونده ولی خب خانواده ام از همین الان دارن پ ...

دیگه نمیزارن. من انقدد امید و انگیزه داشتم انقد درسم خوب بود به مرور همه چیو خراب کردن. فقط میگفتن چرا تو خونه ای برو دانشگاه فقططط برو

امیدوارم حرفاشون روی تو تاثیری نذاره اگه شرایطشو داری برو پانسیونی چیزی. من حتی یادمه بابام سر یه موضوع الکی همون موقعی که من داشتم میخوندم اومد زد تو دهنم با پشت دستش. مامانم همش میگفت بچه ها مردم رفتن دانشگاه توی هیچی نشدی. من با هزارتا امید و ارزو رفتم تجربی مریض شدم ولی تحمل کردم ولی نتونستم به چیزی که میخواستم برسم

دارم ذره ذره اب میشم

خواهش میکنم پشت نمون هرطوری شده شده برومن تقریبا شرایط تورو دارم وضعمم خرابه میخوام فقط برم هرچی شدح ...

نمیتونم برم. نمیتونم بخدا

میدونم چیز خوبی قبول نمیشم اگه برم دانشگاه ازاد دیگه پرونده کنکور باید به کللل بسته بشه تو خونمون هیچ حرفی دیگه نمیتونم بزنم ازش. عمرم ارزوهام همه چیم الکی هدر میره. میخوام ازشون دور شم ولی هیچ راهی ندارم. حتی سر همین ماجرا به یه ادم اشتباهی هم اعتماد کردم

دیگه نمیزارن. من انقدد امید و انگیزه داشتم انقد درسم خوب بود به مرور همه چیو خراب کردن. فقط میگفتن چ ...

متاسفم واقعا درک میکنم چی میگی و من هم دنبال این هستم برم پانسیون ولی اجازه نمی‌دن واقعا دارن هستم میکنن میدونستم کم کم همینجوری میشه سال بعد که میرم دوازدهم قشنگگ قراره روانی شم تازه بابام فکر می‌کنه میگه اگه بچه رو نزنی و بهش فحش ندی به جایی نمی‌رسه میگه باید زور بالا سر بچه باشه همش همینه کم کم اوضاعم بدتر میشه توروخدا برام دعا کن

نمیتونم برم. نمیتونم بخدامیدونم چیز خوبی قبول نمیشم اگه برم دانشگاه ازاد دیگه پرونده کنکور باید به ک ...

ببخشید نمی‌تونید برید خارج برای تحصیل؟

نمیتونم برم. نمیتونم بخدامیدونم چیز خوبی قبول نمیشم اگه برم دانشگاه ازاد دیگه پرونده کنکور باید به ک ...

میدونم درست میگی منم شرایط تورو دارم بیشتر از همه درک میکنم

ولی خواهشا با روحیه ضعیف شده ستل قبل وارد ساله جدید نشو

حداقل یکی دوماه به کنکور کلا فکر نکن یا تراپی برو یا خودتو مشغول کن

بعدا برو سراغ کنکور سالع جدید و کتاب خریدن و آزمون ثبت نام کردن

نمیدونم گرفتی چی میگم یا نه ولی اگه طبق همین پیش بری عالیه

واقعا کمیت مهم نیست، مهم کیفیته

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

متاسفم واقعا درک میکنم چی میگی و من هم دنبال این هستم برم پانسیون ولی اجازه نمی‌دن واقعا دارن هستم م ...

بابای منم دقیقاااااا همینه. حتی منت هر خرجی که تا الان هم کرده سرم میذاره. بخدا درکت میکنم امیدوارم بتونی حرفاشونو نادیده بگیری و بهترین رتبه رو بیاری و رشته دلخواهتو بری عزیزم. من حتی برای ازمون ثبت نام کردم طلامو فروختم تا فقط منت رو سرم نباشه با حرفاشون خیلی اذیت میشم ولی بازم نتونستم هیچ کاری کنم برا خودم

میدونم درست میگی منم شرایط تورو دارم بیشتر از همه درک میکنمولی خواهشا با روحیه ضعیف شده ستل قبل وارد ...

اره میفهمم منظورتو ولی نمیزارن من خوب شم اصن. بخدا انقد روحیم خوب بود سال اولی که پشت کنکور بودم همون سال کتک خوردم حرف شنیدم ازشون انقد اذیتم کردن که دیگه ناامید شدم کلا از همه چی. من میگفتم مثلا مامان من عاشق پزشکیم. میگفت دعا کن پرستاری قبول شی یا فرهنگیان. همونجا میزدم زیر گریه. خودمم باورم شده که دیگه نمیتونم 

بابای منم دقیقاااااا همینه. حتی منت هر خرجی که تا الان هم کرده سرم میذاره. بخدا درکت میکنم امیدوارم ...

دقیقا دقیقا بابام مدام میاد میگه اینقدر برات خرج کردم دلیل معدل ۱۵ امسالم دقیقا خودش با حرفاش و اذیت کردن اش بود حتی برای اینکه میرسوندمون مدرسه هم منت می‌زاره خسته شدم میگه برو ببین کدوم پدری اینقدر زحمت می‌کشه و حتی خودش بچه هاشو رو میاره مدرسه منم میگم همه میخواد بزنم عموم و عمه ام مدام بهش میگن به بچه هات محبت نکن پر رو میشن و بهش میگن کسایی که بی پدر هستم ادب و احترام بیشتری حفظ میکنن سر همین اوضاعمون خراب بود خراب تر شد 😔

دقیقا دقیقا بابام مدام میاد میگه اینقدر برات خرج کردم دلیل معدل ۱۵ امسالم دقیقا خودش با حرفاش و اذیت ...

خدا لعنتشون کنه. بابای منم همینه دقیقا فک میکنه بچه باید با کتک بزرگ بشه. من انقددد پرخاشگر شدم که حس میکنم یه چیزی تو سرمه سینوزیت گرفتم از بس داد زدم همش تاری دید دارم