بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم نداشتم بعد که نصب کردم متاسفانه بدون اجازه خودم تو گروههای خانوادگی مخصوصا از طرف قوم الظالمین اد شدم بعدم دیلیت اکانت کردم با ی خط دیگه که فقط دوستای خودم و خواهرام شمارشو دارن اومدم تل از دست گروههای خاله زنکی و اعصاب خردی هم راحت شدم
کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
من!..بدنام عالم شم شبام همه ماتم شَن،محاله از دوتا چشمای مهربون تو رد شم...تو!..باید مال من باشی آروم تنم باشی خوبه دیوونگی باتو نمیخام دیگه آدم شم.....
من دارم ولی تمام اقوام پدری که فضول تشریف دارن رو بلاک کردم حتی گروه هم داشتیم لفت دارم هی دعوت کردن من لفت دادم و بلاکشون کردم لزومی نداره توی گروهاشون عضو باشی
الان من خودم میخوام طلاق بگیرم سیم کارتمو میندازم بیرون یکی دیگه میگیرم
ولی خب میتونی با خط دیگه ای نصب کنی که فک و فامیل نداشته باشن
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من فقط شاید یک ماه داشتم. اونم به اصرار زیاااااد همسرم. ولی چون دیدم از زندگی و خواب و همه چی افتادم حذف کردم. کلا درگیرش بودم. فکر کنم توی فامیلمون تنها کسی بااین سن که تل نداشته باشه خودمم. هرکی هم میفهمه ندارم، یجوری نگاه میکنه که انگار بدون تل نمیشه نفس کشید. ولی من که هنوز زنده ام.
روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤