2777
2789

عقدش کنه میگه 

این خانم اگه با وفاداشت به همسرش وفادار می موندن «اینو تو‌محل کارش میگفتن که دامادمون شنیده بوده 

من وقتی شنیدم که ازدواج مجدد کرده پیام تبریک فرستادم براش«گفتم شاید تو اون زندگی اذیت می‌شده و... 

نمی‌دونستم داستان اینه 

آقا هم دوبار جدا شده و اینبار سوم ازدواج مجددش 

واقعاچی میشه که اینطور میشه؟ 

اگه دختر خاله ام بدونه هنوز یکماه از صیغه اش نگذشته این حرفو گفته ... 

متنفرم از از صیغه و این کثافت کاریا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم ها اختیار روابطشان رو دارند قرار نیست هر رابطه ای تبدیل به ازدواج دائم بشه تا وقتی تو لحظه هستند ...

درسته 

ولی دیگه وقتی سن که می‌ره بالا باااید از تجربیات استفاده کرد نه اینکه داشته های اندک رو‌،ویران کرد 

سابقه هرشخص نشانگر کیفیت سااااختن زندگی واینده است 

دختر خاله ات باید با آدم بهتری ازدواج کنه این مرد معلومه تنوع طلب و دنبال عشق و حال هست آدم زندگی نی ...

متاسفانه درست 

آقا عادت به اینکار دارن این نشد اون یکی و همینطور ادامه پیدا می‌کنه 

به دامادتون اعتماد نکن قصد تحقیر خونواده و فامیلتون رو داشته

کاش همینطورباشه 

ولی سابقه آقا نشانگر صحت این کلام 

یبار نامزد کرد جدا شد چون از کس دیگه ی خوشش اومد واین بار دختر خاله ام طعمه شده

کاش همینطورباشه ولی سابقه آقا نشانگر صحت این کلام یبار نامزد کرد جدا شد چون از کس دیگه ی خوشش اومد و ...

من حس منفی نسبت ب دامادتون دارم اصلا میتونست بخاطر خانمش هم چیزی نگه نه اینکه یک زن دیگه رو اینجوری تحقیر کنه...

احتمالا با خواهرت اختلاف داره و به در گفته دیوار بشنوه و شما از اختلافشون باخبر نیستید 

یا تو فامیل خودش موردی بوده احساس حقارت کرده الان فرصت جور شده خودشو بالا بکشه