2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته بود به خاطر ناصر اعتراف کردم.گفت اعتراف کن بزا به ارامش برسن خانوادم من رضایت میگیرم ازشون.حالا ...

آخه ناصر محمدخانی چی داشت که این بخاطرش حاضر شد اعدامش کنن خیلی خوش قیافه و خوش تیپ بود

یه دهه شصتی جذاب!..  

اره عزیرم هیچ کاری بدو گناه نیست مگر زنس انجامش دهد مردها میتونن هر کاری انجام بدن بدون اینکه مقصر ی ...

هومن سیدی ام جرات نکرد اول فیلم بگه واقعیه گفته بود غیر واقعی

یه دهه شصتی جذاب!..  

هومن سیدی ام جرات نکرد اول فیلم بگه واقعیه گفته بود غیر واقعی

دقیقا چون مردای معروف مافیا دارن

مگه ندیدی چند تا ورزشکاررفتن کره و به زن کره ایی تجاوز کردن فکر کردن مثل ایران هر بلایی سر زنها بیارن 

بعد خیلی مردها طرفداریشونو کردن 

هیچ چیز گناه نیست مگر زنی مرتکب شود 

مردا مخ میزنن وابسته میکنن مخصوصا مردای معروف لاشی

والا خود زنه شماره داده بود گفته بود از آشناهاشم

اون از کجا باید اینو می‌شناخت که بخواد مخشو بزنه

یه دهه شصتی جذاب!..  

والا خود زنه شماره داده بود گفته بود از آشناهاشماون از کجا باید اینو می‌شناخت که بخواد مخشو بزنه

از جزعیات اشنا شدنشون خبر ندارم واقلیت 

ولی شوهرم همیشه میگه مردا خودشون انتخاب میکنن مخ کدوم زنو بزنن هیچ زنی نمیتونه مردو گول بزنه