2777
2789

البته من شاغلم . و درامد خوبی دارم . ولی برای اون دسته از خاانوما ک اینجا میپرسن چطور تو خونه ماهانه ۳ یا ۴ تومن دربیارم . با این روش من هر چقدر پول بزارین واسه جنستون بیشتر سود میکنین . حتی تا ۱۰ تومن یا بیشتر 

بچه ها اول دیجی پلاستونو فعال کنین . بعد از دیجی کالا جنس هایی ک ارزونن نسبت ب بازار و تخفیف خوردن بخرین   مثل قاب گوشی . هنزفری بلوتوثی . پاور بانک . اسپیکر بلوتوثی . بعد نصف قیمت بکشین روش و تو دیوار ب عنوان فروشگاه اینترنتی بفروشین .  چیزای مثل اینها که مورد استفاده اقایون هم باشه . چون خیلی راحت مشتری جور میشه ولی چیزای مختص خانوما تو دیوار مشتری نداره. بعد از یک ماه اگه هم فروش نرفت میتونین مرجوع کنین دیجی کالا و پولتونو پس بگیرین. 

کاش دلها در چهره ها بود ...

بچه ها من این ماه یه گوشی خریدم ۱۳تومن ولی دلمو زد و همین ماه به قیمت ۱۵ تومن تو دیوار فروختم با اینکه استفادش کردم . و خیلی هم  مشتری داشت .و سریع ازم خریدن .  توجه کنین من تو تخفیف خریدم و همون گوشی تو بازار و حضوری ۱۷ تومن هست . البته قیمت گوشیمم یکم زیاد شد تو بازار ولی دیجی کالا هنوز پایینتره. یا هنزفری بلوتوثی خریدم ۵۰۰ تومن و خوشم نیومد و تو دیوار فروختم ۸۰۰ تومن . 

بچه ها اگه پول کمی دارین حتی میتونین این گارو کنین .مثلا  هنزفری بلوتوثی دیجی کالا داره ۲۰۰ تومن اونو بفروشین ۵۰۰ تومن . والا خیلی راحت اقایون میخرن . چون این چند قلم ک نوشتم بیرون خیلی گرونترن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو برای دخترای جویای درامد تو خونه نوشتم . الانم تو فصل گرما هستیم من دیجی کالا یه کلاه گپ خریدم ولی بیرون همونو دیدم سه برابر قیمت میفروشن . الانم این جنس خوبی هست برای فروش اینترنتی. چون دیجی خیلی خیلی داره ارزون میده

دی جی پلاس رو چطوری میشه فعال کرد؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

از کجا بفهمیم دی جی کالا تو تخفیفه؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببخشید ولی من 300 تومن بیشتر ندارم باهاش میتونم چیزی بخرم اگر فروش رفت بیشتر میتونم پول بزارم 

با 300 تومن چی میشه خرید ؟

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

از کجا بفهمیم دی جی کالا تو تخفیفه؟

انتخاب کن تو علایقت . بعد اون تیک اطلاع از تخفیف رو بزن برات پیام میاد ولی نیاز نیس تو تخفیف بخری . این جنسهایی ک نوشتم تو بازار خیلی خیلی داره گرونتر فروخته میشه .دیجی واقعا قیمتش تو این چند تا جنس پایینه . 

ببخشید ولی من 300 تومن بیشتر ندارم باهاش میتونم چیزی بخرم اگر فروش رفت بیشتر میتونم پول بزارم با 300 ...

کلاه کپ . هنزفری بلوتوثی. اینا هستن . حتما نباید چن تا بخری با یه دونه هم میشه شروع کرد. اول همون هنزفزی بلوتوثی ک قیمتش پایینه بخر. 

ببخشید ولی من 300 تومن بیشتر ندارم باهاش میتونم چیزی بخرم اگر فروش رفت بیشتر میتونم پول بزارم با 300 ...

اگهی تم مهمه . باید بگی فروشگاه  هستی و جنس نو و اکبند هست 

اگهی تم مهمه . باید بگی فروشگاه هستی و جنس نو و اکبند هست

ممنونم از کمکت ببخشید جایی مطمعن برای بسته بندی و تایپ سراغ نداری؟ 

عزیزم چرا باید دیجی پلاس رو فعال کنیم؟ با همون حساب کاربری که در دیجی کالا داریم میتونیم بخریم دیگه؟ ...

برای اینکه اگه تا یک ماه فروش نرفت مرجوع کنی و پولتو پس بگیری. دیجی پلاس هم میتونی  با تخفیف فعال کنی . گاهی تخفیف میزنه و نصف فیمت فعال میکنی تا چند ماه .  ولی بدون دیجی پلاس فقط ۷ روز وقت مرجوع داری. البته میتونی نخری . اگهی بزار با عکسای همون جنس و اگه مشتری داشت سفارش بده بیاد