2777
2789
عنوان

چیکار کنم از دست شوهرم

366 بازدید | 14 پست

بچه ها تو تاپیک قبلی توضیح دادم چیکار میکنه 

من اومدم خوکه بابام دو روزه حالا دیشب گفت بیام دنبالت برگرد گفتم دوس دارم فرداام بمونم یهو قاطی کرد باشه وایسا اونجا حال کن مگه بابت بمیره ببرمت اونجا دیگه حق نداری بری😐بچه ها من پیش خانواده اون زندگی میکنم هر روز حرف میزنم تحملشون میکنم ولی حق ندارم دو روز خونه بابام باشم

دیشب گفت تا وقتی دوس داشتی اونجا بمون گفت نمیام دنبالت تا خودت خسته بشی الان من چیکار کنم ادبش کنم زنگ نزنم تا خودش بیاد منت کشی یا زنگ بزنم 

بخدا دیگه خستم از دست لوس بازیاش

از دست خانوادشم خستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهتون دوره؟

اگه نزدیکه شب بیا دوباره برو

شب تنها موندن برای بعضی مردا ازار دهنده ست

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
راهتون دوره؟اگه نزدیکه شب بیا دوباره بروشب تنها موندن برای بعضی مردا ازار دهنده ست

نزدیکیم ولی ماهی یبار به زور میارتم تازه عروسم خیر سرم خب منم دلم برا خانوادم تنگ میشه😔

چه غلطا 

من نمیدونم چرا از روز اول میرین تویه خونه با خانواده شوهر  اینقدر رو میدین که بعد یارو اینجور هار بشه

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اینجا میگفتن از خونت نرو مادر میشینه زیر پای پسرش و ال و بل

ولی در کل اون بیاد منت چی رو بکشه؟منت خونه نرفتن تورو؟حق باهات نیست باید خونه خودت بخوابی..همونطور که از همسرت توقع داری شب بیاد خونه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چه غلطا من نمیدونم چرا از روز اول میرین تویه خونه با خانواده شوهر اینقدر رو میدین که بعد یارو اینجو ...

اولش گفت خونمون جدا میشه بعدش زد زیرش

الان من چیکار کنم وایسم خودش زنگ بزنه

اولش گفت خونمون جدا میشه بعدش زد زیرشالان من چیکار کنم وایسم خودش زنگ بزنه

اره خونسرد باش خودش زنگ میزنه وقتی زد هم عادی و دوستانه برخورد کن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اینجا میگفتن از خونت نرو مادر میشینه زیر پای پسرش و ال و بلولی در کل اون بیاد منت چی رو بکشه؟منت خون ...

خب من خواستم یکم ادب شه همه با من مقایسه میکنه مریض بودم بهم اهمیت نداد خودش مریض شد مث خودش رفتار کردم بهش برخورد

من حاملم اصلا درکم نمیکنه 

گریه هام براش اهمیت نداره