2777
2789

دوازدهم تجربی هستم چند درس مردود شدم و چند درس امتحان ندادم

الان میخوام یکسال پشت کنکور بمونم

و خرداد دوباره ترمیم شرکت کنم

حالا سوال من اینه تروخدا جواب بدین

برای اینکه خردادسال دیگه بتونم ترمیم شرکت کنم حتما باید شهریور این درسای مردود شده رو یا اونایی که امتحان ندادم قبول شم؟یا حتما مدرسه بزرگسالان باید شرکت کنم؟

نمیشه بدون قبول شدن تو این درسا سالی دیگه ترمیم شرکت کنم؟

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما باید دیپلمت رو داشته باشی تا ترمیم شرکت کنی 

تا جایی که می‌دونم اگه میخوای خرداد ترمیم بدی 

باید شهریور یا دی واحد مانده هات رو پاس کنی 

برا دی بمونی میشی بزرگسالان 

به نظرم بهتره با مدرسه صحبت کنی 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾

اعتراض بزن شاید قبول شدی چون نمره ها رو با بی عدالتی دادن 

منی که کل برگه ریاضی ام رو فول نوشتم بهم دادن ۱۳😐

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

نه چون دیپلم بهت نمیدن

برا ترمیم دیگ دیپلم برداشتن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
اون درسا رو پاس نکنی و تو شهریور ندی نمیتونی اصلا وارد دانشگاه شی

دانشگاه نمیخوام

برای ترمیم معدل خرداد سال بعد همون دوازذهم