2777
2789
عنوان

تغییر کردن شوهرم بعد خیانت

1295 بازدید | 23 پست

وای خدا این موقع شب نمی‌دونم این چی بود ذهنمو مشغول کرد 

شوهر نامرد من قبل اینکه اون خیانت بزرگو بهم بکنه اصلا بهم پول زیادی نمی‌داد دستم باشه نمیزاشت برا خودم خیلی خرج کنم اما برا خودش چرا خییییلی ولخرجی میکرد

بعد دقیقا سال ۱۴۰۲ پاییزش اومد یکی از کارتاشو که بیشتر پولش رو اون واریز میشد داد دستم گفت از این به بعد دستت باشه

بعد می‌گفت برو برا گواهینامه ثبت نام کن

برو هرچی میخوای بخر

بعد من یه گوشی داشتم که کلش ۹ ماه بود خریده بودم یهو یه مدل گوشی جدیدتر که اومده بود گفتم چقد خفنه این گوشی دیدم شب اومد همون گوشیو برام خریده بود🙄

خلاصه یهویی تغییر کرده بود

و چه تغیری!!! در کل زیاد با من مچ نبود دوسم نداشت خیلی ولی ایندفعه واقعا واقعا سرد شده بود اصلا نسبت بهم هیچ حسی نداشت اصلا کاملا معلوم بود یا چیزیش شده 

بعد یه هفته متوجه شدم با ی زن مطلقه وارد رابطه شده💔

حتی تا اون روزا اصلا اجازه نمی‌داد پشت ماشینش بشینم می‌گفت این ماشین چون گرونه یک خش برداره خیلی باید هزینه کنم براش 

اما اون روزا به زور منو مینشوند پشت فرمون بلد بودم ها اما خیلی ابتدایی!!!

اینم میدونید برا چی؟ چون ماشینشو می‌داده دست اون جن ده 

انقد حرص میخورم هرشب و هر روز به روز خودمو کنترل میکنم گریه نکنم 

هر لحظه دلم میخواد برم بزنم تو گوشش محکم دوس دارم بهش سم بدم 

اما نمیشه 

نمیشه

زورم بهش نمی‌رسه وگرنه میدونستم چکارش کنم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

شماهم خیانت نکن نبخش گدشت نکن خیانتش

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پشیمونه چه میشه کرد..یک خانم دیروز پریروز تاپیک زده بود که این اشتباه رو کرده واقعا همه مونده بودن چی بهش بگن..میگفت فقط دعا کنید برام همسرم منو ببخشه و بهم فرصت بده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

خب دیوانه هستید ؟؟ از این شرایط به نفع احسن استفاده کنید شوهرت تا موقعی گه  با اون خانومه هست با شما مهربونه  ...پس قدر آن حانم را بدونید و تا میتونید بگردید بچرخید خرج کنید تفریح کنید وو از همه مهتر پس انداز کنید حتی اگر میتونید ی شغلی دست و پا کنید که وقتی اون زنه از زندگیش رفت بیرون و باز با شما بد شد 

شما ار خودت پول و سرمایه داشته باشید 

قید شو بزن الان فقط روی عشق و حالت متمرکز شو 

یک کاری کن که خودش بیاد سمتت مثلا ببین اون چ رفتار و تیپی داره شما ازش بهتر باش که حرص شوهرت دراد

خب آخرش چیشد ؟

اون سال همه شهر فهمیدن همه دیده بودنش با یارو انقد حقارت کشیدم ک نگو بخدا قسم دستم بسته بود وگرنه چنان بلایی سرش میاوردم این سرو اون سرش ناپیدا 

اما خب یه چیزایی هست که باعث شد بمونم و سکوت کنم 

خلاصه اون روزا منو گول زد گفت ولش کرده اما باهاش مونده بوده و تا پارسال رابطه شو باهاش ادامه داده بود تا اینکه ی روز اون هرزه با چن تا پسر می‌ره کافه و دقیقا همون روز یکی از همسایه های مغازه شوهرم میبینه طرفو عکسشو میگیره میره ب شوهر اشغالم نشون میده میگه خیانتت ب کنار اما دیگه ته ته بی شرفی هستی ک نمیدونی با چن نفر شریکی تو رابطه با این جن ده پولی 

شوهرمم بهش برمیخوره و ضایع میشه مجبور میشه ولش کنه 

الهی که زلیل بشه این شوهر عوضی من

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خب دیوانه هستید ؟؟ از این شرایط به نفع احسن استفاده کنید شوهرت تا موقعی گه با اون خانومه هست با شما ...

اون خانومه عوضی خودکشی کرد ب درک واصل شد زنیکه اشغال الهی ک روحش همیشه در عذاب باشه

دیگه تو گوشش که میتونی بزنی

نه اونم منو بدتر میزنه منم تنم نمیخاره خیانت کرده بهم خوردم کرده کتکمم بزنه؟

اون سال همه شهر فهمیدن همه دیده بودنش با یارو انقد حقارت کشیدم ک نگو بخدا قسم دستم بسته بود وگرنه چن ...

خدا بهتون رحم کنه مردم چقد بی بته شدن 

یه دختر مهربون  اللهم اجعلنی من التوابین و اللهم اجعلنی من المتطهرین

خب پشیمونه چه میشه کرد..یک خانم دیروز پریروز تاپیک زده بود که این اشتباه رو کرده واقعا همه مونده بود ...

متوجه نشدم چی گفتید 

😐😐😐 بچه هم داری

آره 😔😔😔😔