2777
2789
عنوان

با پدر اقا پسر حرف زدممم

182 بازدید | 9 پست

بچه ها تاپیک قبلیم راجب اقا پسر صحبت کردم امشب بعد مراسم پدرشون باهام صحبت کردن و گفتن پشت تلفن همچین پرسیدی الان میخام جوابتو بدم یکم حرف زدیم بعد گفتن که پسرم اگه بگه تو رو میخاد من مشکلی ندارم

گفتم اخه پسرتون معلومه چشمش به دهن شماس کاش میشد خودم بفهمم مزه دهنش چیه(واقعا گستاخ و پررو شده بودم) 

گفتن میخای شمارشو بدم صحبت کن ولی بگو بهش که بین خودتون بمونه منم گفتم باشه 

بعد گفت بزار بعد از محرم بنظرم 

الان استخاره کردم خیلی بد اومد البته تو سایت استخاره انلاین 

که بخام پیامش بدم یا نه

فکر کنم باید قیدشو بزنم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیی خیلیی😭بخاطر همین میگم از همچین پدری یه پسر خیلی خوب تربیت میشه که الحق فرشتنولی استخار بد اوم ...

نه عزیزم از فضل پدر تو را چه حاصل

کی گفته هرکی خوبه بچشم خوبه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نه عزیزم از فضل پدر تو را چه حاصلکی گفته هرکی خوبه بچشم خوبه

نه اگه تاپیک قبلیمو بخونین گفتم که با پسرشون تو بچگی تا 14 سالگی بودیم الانم که میبینمشون همش سرشون پایینه و با دختری در ارتباط نیستن یه بار بهشون بعنوان غریبه پیام دادم گفتن من همسر دارم لطفا مزاحم نشین و بعد تو چت خیلی باوقار صحبت میکردن😩

نه اگه تاپیک قبلیمو بخونین گفتم که با پسرشون تو بچگی تا 14 سالگی بودیم الانم که میبینمشون همش سرشون ...

نمی دونم والا دیگه باس به دهن بزی شیرین بیاد 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خیلیی خیلیی😭بخاطر همین میگم از همچین پدری یه پسر خیلی خوب تربیت میشه که الحق فرشتنولی استخار بد اوم ...

ببیننن به استخاره های اینجوری اعتماد نکن میشناسم طرف استخاره زده بد شد اما ریسک کرد ازدواج خوب داشت یکی هم استخاره خوب بود ازدواج کرد بد شد با عقلت برو‌حلو نترس بسپر به خدا

چه جوابی به پدر دادی. خوشم اومدپیام چی بدی و چی بگی

خیلی گستاخانه بود☹️

پیام اقا پسر بدم بگم من فلانیم که از بچگی باهم بودیم و اینا نظرتون راجب من چیه یه جورایی خواستگاری دختر از پسر🥲

ببیننن به استخاره های اینجوری اعتماد نکن میشناسم طرف استخاره زده بد شد اما ریسک کرد ازدواج خوب داشت ...

وای خب پس خداروشکر🥲

حالا نمیدونم بزارم بعد از محرم یا نه