2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شدیدااعتمادبه نفس خودموازدست دادم پوستم گندمیه هرکس میدیدمیگفت چراانقدرلاغرشدی سیاه شدی😐

اصلانمیتونستم هم زیادبخورم کلا ازبچکی لذتی نمیبردم ازخوردن هیچی

امضا ندارم انگشت میزنم☝
راه های بدون ضررواسه من جواب نداد قبلا کپسول فت فست وافلاطون وایناخورده بودم ولی تاخوب میشدم ول میکر ...

مثل منی تو معجون خوردم چاق شدم تا ول کردم الان دوباره لاغر شدم

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍

جوانه گندم با ماست بعد غذا بخور دو سه بار در روز یه پودرم هم منم میخوام بخرمش اما کقت نکردم برم عطاری خییییلی تعریفشو شنیدم میگن ضرر هم نداره الان عکسشو میفرستم برات

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

اینسری یه بسته کپسول فت فست گرفتم تااخرخوردم معمولی بود یه خورده رواومدم وقتی تموم شدیه بسته دیگه کپسول فرشته گرفتم یک هفته نگذشته عالی شدم میدونم میگن ضررداره واینا ولی من تازه اون موقع لذت خوردن روفهمیدم ازاینکه هرچی میبینم میلم میکشه بخورم ذوق میکدم

امضا ندارم انگشت میزنم☝

هرکی میخواد چاق بشه فقط خواهشا با شکر و شیرینی و نوشابه و روغن خودتونو چاق نکنید که همون چوب خشک بودن بهتره...بجاش با خرما و شیر پرچرب و کشمش و آجیل و روغن محلی و شیره انگورو عسل چاق بشید که خوشتیپ بشید

اینجانب یک لاغر هستم که چاق شدم