sahar۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 159 عنوان درد زیر شکم در بارداری 76 بازدید | 11 پست سلام مامانامن روی زمین می خوایمموقع بلند شدن زیر شکمم خیلی درد می کنه ماه های آخر رو تخت بخوابم راحت تره؟ 1404/04/11 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9328 معلومه عزیزم رو تخت بخوابی دردهاتم کم میشه و رو توالت فرنگی هم بشین ۴۰۰ تومنه تو بازار چون خودمم ماه اخرم منم رو زمین میخوابیدم این دردها رو گرفت ولی الان ک اومدم رو تخت دردام کمتر شد و کمربند بارداری هم بخر از تجهیزات پزشکی ها
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 8650 بله صد در صد تخت بهتر و راحت تره عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
sahar۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 159 معلومه عزیزم رو تخت بخوابی دردهاتم کم میشه و رو توالت فرنگی هم بشین ۴۰۰ تومنه تو بازار چون خودمم ماه ... تازه یک هفته است توالت فرنگی استفاده می کنم. درد لگنم بهتر شدهولی بعضی وقتا برا شماره ۲ توالت ایرانی میرمهر وقت بفهمم کارم طول نمیکشهآخه راحت ترم😅
sahar۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 159 معلومه عزیزم رو تخت بخوابی دردهاتم کم میشه و رو توالت فرنگی هم بشین ۴۰۰ تومنه تو بازار چون خودمم ماه ... کمربند بارداری از دکترم بپرسم اول چه مدلی بخرم بهتر نیست؟!
sahar۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 159 معلومه عزیزم رو تخت بخوابی دردهاتم کم میشه و رو توالت فرنگی هم بشین ۴۰۰ تومنه تو بازار چون خودمم ماه ... آخه من خونه مادرم هستم تخت ندارم فقط تشک طبی هستکه ارتفاع اش فکر کنم حدود ۳۰ سانتههمین هم خوبه؟برا بعد زایمان هم می خوام رو همین تشک بخوابمارتفاع اش کم نیست؟اذیت نمیشم !
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9328 تازه یک هفته است توالت فرنگی استفاده می کنم. درد لگنم بهتر شدهولی بعضی وقتا برا شماره ۲ توالت ایرانی ... اخ منم برا دو ازیت میشم😅
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9328 کمربند بارداری از دکترم بپرسم اول چه مدلی بخرم بهتر نیست؟! از دکتر بپرس مال من چسبی هست راحتم
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9328 آخه من خونه مادرم هستم تخت ندارم فقط تشک طبی هستکه ارتفاع اش فکر کنم حدود ۳۰ سانتههمین هم خوبه؟برا ب ... ارتفاعش کمه عزیزم یجور از تو دیوار تخت بخر با قیمت مناسب تر از بازار چون زایمان میکنی نباید از رو زمین بلند بشی
sahar۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 159 ارتفاعش کمه عزیزم یجور از تو دیوار تخت بخر با قیمت مناسب تر از بازار چون زایمان میکنی نباید از رو زم ... جدی!حتی زایمان طبیعی ؟!
رزیاroziya عضویت: 1402/07/04 تعداد پست: 9328 جدی!حتی زایمان طبیعی ؟! بله عزیزم زایمان طبیعی ک دیگه بدتر چون از زمین بلند بشی فشار زیادی روی بدنت میاره و باید هی بری دستشویی نوار بهداشتیت رو عوض کنی ازیت میشی
sahar۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 159 بله عزیزم زایمان طبیعی ک دیگه بدتر چون از زمین بلند بشی فشار زیادی روی بدنت میاره و باید هی بری دستش ... ممنون عزیزم